Notis kepada pembaca

4 10 2007

Kepada pembaca dan semua penyokong blog Anti Khairy,

Blog Anti Khairy yang menggunakan alamat www.antikhairy.blogspot.com telah berjaya dimusnahkan oleh konco-konco menantu Pak Lah.

Oleh yang demikian, sekarang ini blog Anti Khairy beroperasi dengan menggunakan alamat https://antikhairy.wordpress.com.

Sila beritahu kepada teman-teman anda.

Kami akan kemaskini dengan maklumat-maklumat terkini mengenai kegiatan jahat menantu PM dalam jangkamasa yang terdekat.

Terima kasih kerana memberikan sokongan.

Anak Jati Rembau.


Tindakan

Information

22 responses

29 03 2008
chua chee kiong

BENCI KAT DIA

14 04 2008
matrockers

aKU BENCI KHAIRY!!!

3 06 2008
Melayu Nusantara

kami turut benci KHAIRY dan konco nya

3 06 2008
nazim

wah..hebat betul geng2 depa ni

4 06 2008
TechieSavie

Ok, what you can do now is:
1. EMail blogspot, tell them your website has been hacked and ask whether they have backup.
2. From now on, have back up (mirror site, hard disk etc.)
ok
Good luck

4 06 2008
Lady Bird

Memang hebat!!
Lanun harapan Malaysia nih.
Utk pengasas Blog Anti Khairy, teruskan perjuangan anda….
Bongkarkan segala kejadian aneh yg di lakukan oleh
KERA JADIAN & SEKUTU-SEKUTUNYA….

4 06 2008
Lawyer_Linggam

betul cakap techiesavie tu, aku rasalah pendedahan ko pasal ezam tu yg buat depa tak leh tido tu sbb semua rancangan licik depa org semua dah tau.. teruskan lah usaha murni saudara ni..

4 06 2008
anak singapore

khairy amat merbahaya… beliau akan menjual negara malaysia kepada singapore. hati nya amat busuk sekali…

4 06 2008
pakitam

post kan balik la pendedahan ttg ezam tu
tak sempat nak baca la

5 06 2008
5 06 2008
kaSyah

btw, bro tolong jangan letakkan nama saya dan alamat website saya. saya cuma menolong. takyah publish comments ni di blog anda. nak msg bro, takde alamat..tak tau ape la benda jahat bakal dibuat oleh konco2 khairy ni..

search dari sini http://www.google.com.my/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=aY8&q=site:antikhairy.blogspot.com&start=0&sa=N

harap membantu. terima kasih.

ps- pliz dont publish both of my comments okay.

5 06 2008
sa

spam..

5 06 2008
Pak-lah-pm

apsal le aku tak save korang punya blog …kalau tak aku boleh tolong le mana yang patut, aku dengar cerita khairy import hacker2 international monitor blogger…. kalau dah hati busyuk tu …itu je lah keja dia…kalau duit upah hacker tu buat bayar sabsidi minyak kan bagus…

7 06 2008
Jie

ada beberapa cara unutk back up blogspot.

salah satunya transfer ke wordspress atau automatik back up boleh guna multiply.

caranya amat muda…

1. Pertama sekali daftar di Multiply.com
2. Di Multiply, klik Settings
3. Pilih Posting via Email
4. Masukkan kode rahsia untuk posting via email pada field yang disediakan, lalu tekan Save .

Multiply selesai, sekarang kita ke Blogger

1. Dari Dashboard pilih Settings
2. Pilih Email
3. Pada BlogSend Address, masukkan email rahsia yang kita telah setting di Multiply
4.Klik save setting.
5. Kalau sudah muncul ” setting were saved successfully maka selesai.

Selepas ini, semua entri kita di Blogger akan terus ditransfer ke Multiply. Kalau blogspot kita kena tsunami ,semua entri lama masih tersimpandi Multiply.

hidup biar sedap: Back up blog ke multiply

10 06 2008
ANTI KJ

aku tetap support blog ni, sebab aku memang bencikan petualang negara yang menjual batu putih kepada singapura

10 06 2008
penyokong PR

pak lah sedarlah insaflah cukuplah dan undur lah………….

10 06 2008
Penyelamat

Terus dedahkan muslihat musuh N0.1 Negara ini!!!!!Kami generasi muda tidak akan terpedaya dengan omongan kosong KJ

13 06 2008
khairy big conman

aku benci gilerrrr sama Khairy berukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

3 07 2008
1984

Khairy ni babi sial, Pak Lah go to hell!!!

14 07 2008
Pa'lat

Aei… Poneng kopala den… Nyosal lak bagi kawen dongan anak den. Dioni dulu tak do koja.. Koja kat jual paper lamo yo.. Den tak tau lak taktik dio nak jadi monteri caro paling sonang pakai kawin dongan anak pak monteri dolu baru boleh terus jadi monteri. Lak ni huru hara negaro den dio kejakan.

Dio ni melebehi pak monteri lagaknya, anak den sendiri tak sabul macam dio, iolah… darah keturunan pak monteri memanglah beradap tapi dio ni biadap, malu lak nak ngaku monantu nengok perangai macam hantu, monantu hantu!!!

Sesiapo yang konal orang macam nie tolonglah bagi tau dio yo.. jangan jadi ‘lebih sudu dari kuah’ moluat orang ramai nengok. macam orang tadak pelajaran jo.. macam ni ke nak pimpin negaro?

PRU12 dah pun lamo abis, tapi den kocewa, den dah taada kampung, kampung den dah kona tawan, jadi den ingat nak pindah rombau ajelah.. boleh kah?

Den ingat lagi lima tahun PRU13 den nak guna format baru untuk mengundi, den nak guna AFUNDIBN ka, AFUNDIPKR ka, AFUNDIPAS lagi sonang, Den memang suko tukar tukar polisi ni.. Dolu pertanian, pastu industri, pastu IT, pastu tukar balik pertanian, pastu sekarang industri balik. Cemerlang, Gemilang, Terbilang ramai usahawan HILANG.

3 08 2008
jack

baru kau org tahu si mangkok ni punya perangai. Den dah lamo konal budak KJ ni

18 05 2010
Cucu Polis Pencen

Buatlah mana yang patut. Jangan fitnah sudah!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: