Penjelasan Blog Pengendali Blog Anti Khairy

3 06 2008

Kami telah membuat posting di ruangan komen blog Anti Khairy yang telah digodam oleh menantu PM itu dan konco-konconya. Mereka telah berjaya mendapat password kami dan telah membuang keseluruhan posting kami.

 

Oleh yang demikian, kami telah berpindah ke https://antikhairy.wordpress.com.

 

Kami akan membuktikan bahawa kamilah pengendali sebenar blog Anti Khairy . Kami akan terus menyerang menantu PM tersebut sehingga dia disingkirkan.

Anak Jati Rembau.


Tindakan

Information

12 responses

3 06 2008
Saksi Hairan

Biarlah! Laman ini sebenarnya kepunyaan orang Najib. Aku punya phone line kena potong kerana aku membongkarkan rahsia ini! Cubalah potong phone line aku ini lagi dan aku akan membuktikan Najib adalah pengkhianat Pak Lah!

Saksi Hairan

27 01 2011
Mr Ma

pelik bin ajaib.dua2 ekor pening

4 06 2008
anak mesia

khairy mmg pukimak!!!

4 06 2008
Lydia

harapan sy agar blog dpt membokarkan lebih rahsia rahsia KJ yang terkutuk itu.

semoga blog — https://antikhairy.wordpress.com, akan terus berkekalan sehingga kejatuhan KJ yang tidak berguna langsung itu…

5 06 2008
Khinzir Jantan

Khairy membayar pakar daripada SINGAPURA…. apa lagi, jangan takut… sebab kat MALAYSIA lagi ramai yang lebih hebat….. anyway, Hapuskan Khairy yang merupakan rakyat SINGAPURA…..

Berjaga-jaga sebelum MALAYSIA digadai….

9 06 2008
Anti KJ

hapuskan KJ………….laknatullah

10 06 2008
ANTI KJ

Singapura hanya gah dengan kesombongan mereka tapi mereka tidak sehebat rakyat malaysia yang hebat dalam senyap. Kita rakyat Malaysia yang bencikan KJ berikrar dan bersumpah tidak akan membiarkan KJ meneruskan matlamat kepetualangannya mengadai negara ini. Biar apa pun terjadi, Khairy Jamaluddin dan keluarga serta kroninya tidak akan dibiarkan mengadai negara ini walaupun seinci lagi.

10 06 2008
Khalifah

Khairy….Kau kafir ke Islam ke…dunia ni sementara, jangan jadi mustapa kamal antartuk duni pun tak nak terima…dan ini juga termasuk pak lah , dan najib…tempoh maut lebah dekat dan tempoh hidup..Taubat dan istifar bebanyak..

11 06 2008
hajilosong

Mereka bukan hackers……………………. jgn buat malu hackers. Hackers ni programmer yang buat programme macam virus dsb… diaorang jauh lebih bijak dan GANAZ

blog antikhairy ini di hack oleh golongan crackers………….. macam pencuri bicycle gak… diaorang pakai dawai je nak buka kunci basikal….. master key pun tarak…. klu ikut hukum hudud ini boleh kena potong tangan ni!

saya pun takde cara terbaik untuk syorkan bagaimana nak mengelakkan kejadian seumpama ini berlaku lagi di masa hadapan….

melainkan u all pi cari bebudak programmer yg pandai lepas tu mintak diaorang bomb gmail lama tu……………. so kalau dia bukak je gmail tu pc dia pasti infected punya……….

17 06 2008
www.hackers.com

This is just a small token from me..i just dface your old blog and it will permanently like that…keep up your good works..

18 06 2008
PadeDoh

Salam sejahtera wahai si Anti Khairy!

Saya mengucapkan tahniah kerana berpindah ke wordpress domain. Tetapi saya telah berkampung disini sejak lama dan kampung wordpress.com adalah milik KJ dan penyokonynya.

Lawan tetap Lawan!

http://www.padedoh.wordpress.com

22 06 2008
help

Untuk menggelakkan password digodam lagi, tukar password setiap minggu, gunakan gabungan huruf dan angka, minimum 8 aksara dan jika perlu, gunakan 12-18 aksara.

cth : abcd01234 (8 aksara)
: a0b1c2d3e4f5 (12 aksara)
: ab01cd23ef45gh67ij89 (20 aksara)

Password mungkin boleh digodam lagi, tetapi dengan 18 aksara, mungkin mengambil masa yang lama untuk memecahkan katakunci tersebut (>30 jam). Lagi kerap anda menukar password, semakin kuranglah kebarangkalian untuk dipecah masuk.

Harap membantu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: