Biarkan siluncai terjun dengan labu-labunya

13 06 2008

Dahulu ketika kami mulakan blog Anti Khairy dengan menggunakan Blogspot.com, sengaja kami spare kan satu lagi alamat Anti Khairy di WordPress.com. Kami telah menjangka, sudah pasti menantu PM akan membelanjakan berjuta-juta RM untuk mengupah sesiapa sahaja yang boleh menghentikan blog Anti Khairy.

“Pencuri” blog Anti Khairy mendakwa kami menulis semata-mata diatas kebencian kepada menantu PM. Ya, ingin saya tegaskan disini, bahawa kami memang bencikan menantu PM. Mengapa? Mudah sahaja. Menantu PM menggadai negara kepada Singapura demi untuk mencapai cita-cita politiknya.

Kepada moderator baru blog Anti Khairy di Blogspot, anda boleh hijack blog tersebut, tetapi anda tidak dapat menghentikan kami untuk terus mendedahkan agenda jahat menantu PM. Andai kata blog ini juga berjaya di Hijack, tidak ada masalah. Kami sentiasa boleh mewujudkan laman blog yang baru.

Asalkan agenda kami untuk menyekat kemaraan menantu PM yang telah menyebabkan BN hilang kuasa dua-pertiga di Parlimen daripada terus menggadai nagara.

Selamatkan NEGARA!

Selamatkan UMNO!

Singkir Menantu PM!

Anak Jati Rembau.


Tindakan

Information

28 responses

13 06 2008
|1f34|-|1r3

Sdr Antikhairy..saya dh update link saudara kt blog saya…baru dpt berita link wordpress ni….saudara boleh hubungi saya untuk cuba dapat balik blog tersebut..mungkin blog x penting tp saya percaya email gmail saudara yg plg penting…saudara boleh hubungi saya di email life4hire@gmail.com atau life4hire@berceloteh.com …xperlulah saudara approve comment saya ni…asalkan mesej saya dpt disampaikan kepada saudara…..

13 06 2008
TechieSavie

Pada hijacker web ni yang asal. Perception us towards KJ is he is THE BIG CONMAN. Hatta dia berbuat byk kebajikan pun, perception ini amat sukar untk dikikis.
So nasihat saya lawan ajer lah kami or pegi la emigrate negara mana mana.

13 06 2008
Lady Bird

Sempena Hari Bapa pada 15/6/08 kutujukan dedikasi ini utk PAK LAH.

BABAHKU,

SELAMAT HARI BAPA.

Apa yg berlaku ni BABAH adalah cobaan….cobaan……
Semoga BABAH kuat semangat dan hati.
Utk kuatkan semangat BABAH kena minum tongkat Ali
supaya nanti keturunan kita di kembang biakkan.
Kerna dirimu begitu berharga dan mengkayakan kami
agar dpt menaikkan rekod harta sampai 7 keturunan tak habis makan.
Akhir kata, daku bangga mendapat BABAH sepertimu,
kerna dirimu kini di kenali sbg BAPA KEJATUHAN & BAPA LAHAP.
tak apaLAH semuanya ini cobaan…..

Nukilan dari anakmu,
SI KITOL TANPA BIN @ KHAIRINZIR

13 06 2008
kelip-kelip

best2 dedikasi nieh..ehehehe….

13 06 2008
tharieq.dhiyauddin

Salam,

Kut botol la KJ buek bondo-bondo begini, den sebagai anak ghombau memang malu tahap gaban.. kot iyo pun nak kayo janganlah sampai nak gadai kan Malaysia.. Malu den.. malu… Tak ngaku den KJ orang ghombau..

kepado pomilik blog ni.. kalau cerito tu sahih dan botul jangan lengah-lengah an masuk ko dalam blog ni..

t/k

13 06 2008
kuikuikui

aduhai..
time khairy menang aritu,aku jd sakit ati.awat ada jugak org yg undi dia?org xnampak lg ka?
dia jd org kuat FAM,apa yg telah dia buat?Malaysia no 169 kt dunia,malu gila.thailand pn no 92.dlm media stakat yg aku baca la,xdak lg yg hentam dia.pasai apa??????dia ni org besar sgt kot..

13 06 2008
kuikuikui

silap..thailand no93

13 06 2008
imam ugama hadhari

ADA MUSUH DALAM SELIMUT KUT……..KENA BELI

14 06 2008
Anti Umno

Brader or shall I say member’s of United Munafikin Numb Organization atau nama sundalnya UMNO. Buat apalah nak marahkan si Khairy sebab kalaupun dia jahat , berderet-deret nama aku boleh listkan kalau nak cakap pasal hinanya UMNO dan sesiapa yang bernaung dibawahnya.

Sudahlah ….bertaubat lah . UMNO sekarang bukan melahirkan bijak pandai atau pembela ummah tapi institut melahirkan perasuah profesional , Diploma munafikin , Degree of kronisme dan berbagai-bagai bidang penajaan kerosakan.

Dalam kes ni aku cuma nampak syaitan menentang iblis.

Maaf jika aku terlalu kasar dan biadap

14 06 2008
Ariffin

jangan sokong dia pada pemilihan pemuda

14 06 2008
Ariffin

KJ perosak bangsa melayu dengan perbuatannya yang merosakan umno kerana orang umno terutama akar umbi meluat kapada KJ dan PM tetapi menteri 2 dan ketua bahagian sokong kapada kj dan pm kerana nak jaga periok nasi,lagi dulu saya lihat pemimpin umno berjuang atas masallah orang melayu tetapi semua nya penpu kerana telah dapat jawatan maka mereka mula membuat harta dan keroni 2 serta kaum kerabat mereka orang umno ahli biasa macam tu juga sehingga lah habis penggal maka berkokok lah mereka ini untuk membela bangsa melayu supaya mendapat undi dari ahli umno.Kapada ahli umno seluruh malaysia sila fikir secara terbuka adakah pemimpin yang ini kita cari jadi datang beramai pada mesyuarat cawangan dan buat keputusan ntuk menolak kj dan pm serta 5 orang menteri kebinet,pemuda hendaklah calunkan D Mukris sebagai ketua kalau nak selamatkan Malaysia dari pada kerajaan 3 beranak.

14 06 2008
STUDENT_SITE

SALAM…

APA LA KORANG NI NAK TAU TAK…

KALAU ASYIK NAK DEDAHKAN KEBURUKAN ORANG,NANTI DEKAT AKHIRAT DIDEDAHKAN PULAK KEBURUKAN KITA…HMMM…RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL…!!!

HEHEHE!!SUDAH2 LAH,KORANG!

14 06 2008
penyokong PR

ORANG MELAYU TAK AKAN MENYOKONG UMNO LAGI KERANA
POLISI UMNO YANG TERLALU MEMANJAKAN TELAH MENYEBABKAN
ORANG MELAYU MENGALAMI KECACATAN KEUPAYAAN BERFIKIR
DAN MENJADIKAN ORANG MELAYU TIDAK BERDAYA TIDAK LARAT
UNTUK BERSAING DENGAN KAUM CINA ( YANG TIDAK MENDAPAT
APA APA BANTUAN SEKALI PUN DARIPADA UMNO ).
POLISI UMNO INI SEBENARNYA SECARA TIDAK LANGSUNG TELAH
MEMBANTU ORANG CINA MENJADI LEBIH TAHAN LASAK
DAN MEYESUAIKAN DIRI UNTUK MENGHADAPI SEGALA RINTANGAN
DAN KESULITAN.
SAYA BERHARAP KERAJAAN YANG BAKAL DI TUBUHKAN AKAN
BERUSAHA UNTUK MEMBANTU SEMUA RAKYAT TANPA MENGIRA
KAUM SUPAYA SATU BANGSA MALAYSIA YANG BERJAYA
DAN BERDISIPLIN AKAN TERCAPAI.

HIDUP MALAYSIA.

14 06 2008
J.D.

bagus jgk bile si KJ nie menang kt Rembau. Bile die masuk Parlimen semakin terserlahlah kebodohan die. Apa2 pun aku mmg x suke dgn KJ sbb sombong dan berlagak. tapi ade jgk org2 Melayu yg pangkah dacing kt Rembau. dgn kemajuan internet kt Malaysia nie, org2 yg sokong UMNO hendaklah mentelaah sumber2 maklumat perkembangan politik semasa dan buat perbandingan mana satu perjuangan yg lebih baik utk rakyat Malaysia. Kalo mentaliti dok fikir UMNO pembela nasib org Melayu, Malaysia akan jahanam dek ketamakan dan kepalsuan perjuangan Umno. Common malays, so many things change in the world. If UMNO struggles for the independence of Tanah Melayu and Malays Rights about 50 years ago, it doesn’t mean same as today. UMNO had became VIP’s Exclusive Club because lots of it leaders(almost all of them) are rich and nepotisme. History never lies. All of the great rules in the history had been collapsed. Maybe UMNO is the next…

15 06 2008
jj

anti umno

jika anda orang melayu pasti anda melayu yang kurang akal

UMNO yang kamu hina adalah umno yang telah memboncitkan kamu satu keturunan

UMNO yang kamu hina adalah UMNO yang dah beri kamu macam2 keistimewaan
hingga kamu lupa diri
hingga kamu lupa bahawa kamulah bangsa yang paling banyak meminta-minta
bahawa kamulah bangsa yang paling naif
bahawa kamulah bangsa yang sering meminta subsidi
bahawa kamulah bangsa yang sering melenting bila keistimewaan kamu ditarik sedikit demi sedikit
bahawa kamulah bangsa yang selalu minta dibantu turun temurun

15 06 2008
Curious

Bagaimana KJ menggadai negara kepada S’pura ?

16 06 2008
Lady Bird

Hmm.. Tak sangka ada jugak kat sini pencacai KJ yek….
Tak payah la nak advise kat org supaya renung2 & beramal.
Dosa & pahala sendiri tanggung la.
Bukannya nak suruh hang tanggung…
Kalau kureng senang terhadap column ni tak payah la nak baik hati sgt
nak baking si KOMENG tu. Dah meluat la!!!

Lebih baik hang pi advise kat Mat Rempit tu.
Kerna saban hari ada saja kes Mat Rempit yg menemui ajal.
kan si KOMENG tu yg beria2 sebelum ni nak naikkan taraf Mat Rempit.
Apa lagi hang pi la mengembling tenaga mencurahkan amal bakti
kat Mat Rempit tu. Ada jugak faedahnya.
Pi la makan cili ada rasa pedas tak….

16 06 2008
kelip-kelip

salam..

kita sebagai rakyat Malaysia mesti mahukan yang terbaik untuk negara kita, bangsa kita, untuk anak-anak kita, kalau bukan kita yang memperjuangkan hak kita semua siapa lagi…??

Kita perjuangkan pada hal yang betul, kat sini bukanlah tujuan untuk mengutuk atau mencaci, kita mahu bercerita pada hal-hal yang membina dan ke arah tujuan yang benar.

Hal yang patut semua rakyat tahu kebenarannya, mengenai KJ….kalau bukan sekarang kita dedahkan bila lagi..tunggu bila Malaysia sudah dijual pada Singapura ke…??

nanti kita menang sorak…negara kita yang tergadai…mahu kaa??

16 06 2008
PakLong

Saudara anti UMNO,

Memang betul lah kata JJ terhadap saudara. Kalau jj kata anda orang melayu kurang berakal, saya tambah lagi ‘awak takde lansung akal’.

Bila dah mampu berdikari dan jadi senang, dengan mudah anda lupakan bagaimana datuk-datuk dan bapa-bapa kita berjuang untuk membela nasib bangsa nya.

Rasuah, penyelewengan, maksiat penyakit sejak zaman berzaman wahai anti UMNO. Tidak kah kamu mempunyai akal untuk memikirkan nya. UMNO pada dasarnya bukan sebuah parti yang menyuburkan rasuah, pengkhianatan, tamak , haloba. Hanya manusia2 rakus yang berada dalam UMNO sahaja yang melakukan perbuatan biadap seperi yang dimaksudkan.

Apa kurang nya pakatan rakyat wahai anti UMNO. Nama pun parti yang memperjuangkan Islam, yang pernah memerintah terengganu satu maa dulu, masih melakukan amalan penyelewengan dan rasuah.

Tak percaya? Siasat sendiri wahai anti UMNO. Entah2 kamu tu pun kalau diberi kuasa dan kedudukan , lagi rakus daru syaitan

16 06 2008
tukang cleaner tingkat 4

selamat…..nasib baik ada web antikhairy…teruskan perjuangan anda

18 06 2008
Anti Umno

Wahai JJ & Pak Long,

Ternyata jawapan anda berdua hanya mengiakan bahawa UMNO bukan lagi sebuah parti untuk perjuangan dan hanya menjadi bangkai kapal pecah yang penuh dengan mayat yang busuk dan menyucuk hidung.

Korupsi, Kronisme , Nepotisme dan berbagai gejala yang tidak sehaluan dengan Islam terdapat dalam UMNO dan kebanyakan pemimpin atasan. UMNO seolah-olah lupa bahawa bila diliang lahad nanti bukan bangsa yang menjadi ukuran. Pegang Islam dengan bersungguh-sungguh pasti Sesebuah Parti Melayu itu akan menjadi kuat dan diberkati.

Ternyata umno jauh menyimpang dan bakal menghancurkan anak melayu Islam. Jangan terkejut jika satu hari nanti UMNO hanya bertunjangkan bangsa tanpa memperdulikan agama apa yang menjadi pegangan.

Aku tidak kata Pakatan Rakyat sempurna. Tetapi lebih baik pilih golongan yang belum berkuasa dan menghadapi risiko mereka mungkin akan menyeleweng dari MENERUSKAN dengan pemerintah sekarang yang memang MENJAHANAMKAN. Dan ketua kabilahnya adalah UMNO.

Pak Long dulu yang siasat atau memang dah tahu siapa penaung Sisters in Islam? Ini kah perjuangan Perdana Menteri UMNO ?

18 06 2008
PadeDoh

Adakah lebih bermakna jikalau tuan / puan lihat dengan sendirilah bahawanya jikalau Tun Dr Mahatir sendiri tidak bermaya untuk menumpaskan KJ, apatah tuan/puan boleh mencapai niatmu dengan berblog blog aje.

Kita harus peka bahawa rejim TDM telah dilenyapkan oleh tokoh muda ini. Bersertakan pengalamanya yang luas, kebolehan berpolitik yang menajubkan sehingga ada ura ura yang menyebut bahawa KJlah yang telah menolong Barak Obama menjadi calon parti Demokrat, ketrampilan yang menawan hati, nyatalah KJ dapat mengatasi segala taktik taktik pembangkang untuk memburukan nama baiknya

19 06 2008
mat bangla

yanadei!…aku balik bangla la lagi baik… malasia barang semua naik! aku hari hari makan bubur dulu pun dah kena downgrade sekarang ..makan maggi slurp mawi! mawi-badawi..eh! lebih kurang saja bunyi dia!

19 06 2008
noob

To: antykhairy

aku suka sama kamu punya blog seh..
byk cite yg aku leh baca and aku sokong perjuangan korang menjatuh kan
kj anak kesayangan imam hadari 2.

kita jatuhkan bee and k

19 06 2008
pemuda insaf

saudara Anak Jati Rembau,

Saya sudah memaklumkan kepada pembaca-pembaca blog saya tentang apa yang berlaku pada blog saudara saya yang dulu.Saya pun ada menyunting kata-kata saudara untuk dimuatkan dalam artikel saya yang bertajuk “Blog Antikhairy Dimusnah konco-konco KJ”

Untuk pengetahuan saya amat menyokong perjuangan saudara bagi menghalang KJ daripada berkuasa.

Sekian terima kasih.

http://pemuda-insaf.blogspot.com

20 06 2008
Anti Umno

Demi kesejahteraan MALAYSIA .

Selamatkan anak-anak kita dari cengakaman UMNO.
Sekiranya anda benar-benar faham tuntutan Islam yang sebenar dan apa yang dijaja oleh UMNO anda akan faham hukumnya menyokong UMNO dalam apa jua bentuk adalah HARAM !!!!

Kalau tak yakin kaji semula dan hujahlah bahawa aku salah !!!

Jangan sampai sedar2 dah tahun 2020. Anak perempuan kita kawin dengan lelaki bukan islam yang beragama kristian dan itu bukan sesuatu yang salah disisi undang2 malah terdapat pulak institusi perkahwinan berdaftar untuk melayu islam nak kawin dengan yang bukan islam.

Anda fikir ini tak mungkin terjadi ????
Cuba semak pejabat Agama Islam di K.L (Tak boleh specific)
Waiting list (Borang Permohonan) untuk murtad setebal buku talipon.

Sampai bila ahli-ahli UMNO nak tunggu ???
JANGAN BERTUHANKAN MELAYU. . . .
Tak kemana kita….

INSAFLAHLAH ……..TINGGALKAN PART YANG SEDANG MENJAHANAMKAN BANGSA DAN AGAMA KITA

23 06 2008
JoeBond

salam

Aku setuju sgt dgn Anti UMNO.mereka sebenarnya y merosakkan anak melayu hak2 org melayu.yg mereka tau hanya nak kembung poket masing2

23 06 2008
Bart

Kalau dah Parti UMNO ngan Kronismanye, munafiknye dsb, Keadilan Ngan keAdilan yang samar2, DaP ngan keangkuhannye dan tak ketinggalan juga PAs ngan Fatwa2nya yang tak konsisten mengenai BAbi dan kafir. Dulu ada orang dituduh gembala babi, la ni dia sokong babi. dulu kawan ngan syaitan jadi kapir, la ni iskhh.. tapir ngan Babi pun dah nampak sama je. Satu spesies la kut tinggai lagi kaler je lain2.

Islam tak datang melalui parti. Bersih dan mulia, bermula harus yang di haram tetap haram dan yang di halalkan tetap halal. Konsisten

Yang mana satu ni..Bikin satu parti baru yang terdiri dari orang melayu, cina, india, iban, penan, kadazan, orang asli yang ISLAM.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: