Terima kasih Abdullah Badawi, masa untuk singkirkan Khairy

8 10 2008

Hari ini seluruh ahli UMNO harus mengucapkan terima kasih kepada Perdana Menteri, Dato’ Seri Abdullah Ahmad Badawi kerana tegas tidak mahu mempertahankan jawatan Presiden UMNO walaupun didesak oleh anak, menantu dan orang-orang yang mempunyai kepentingan sewaktu beliau memerintah dahulu.

Ternyata Pak Lah masih ada perasaan sayang dan kasih terhadap UMNO. Beliau tahu, jika terus memimpin, maka musnahlah UMNO dan Barisan Nasional dalam pilihanraya akan datang. Didalam sidang akhbar tadi, Perdana Menteri berkata,

“Saya ingin serahkan kepada Datuk Najib supaya Malaysia boleh menghadapi cabaran global, kerana ini bukan masa untuk berbalah sesama sendiri tetapi adalah masa untuk perpaduan, dengan mengutamakan kepentingan negara.”

Beliau turut mengaku bahawa kekalahan teruk UMNO dan Barisan Nasional dalam pilihanraya yang lalu disebabkan oleh kelemahan dirinya dan berharap agar penggantinya akan melakukan dengan lebih baik pada masa akan datang.

Pak Lah sudah berundur untuk perpaduan UMNO dan Barisan Nasional. Kini tiba masanya untuk UMNO membersihkan parti ini sebersih-bersihnya.

Menantu Pak Lah dan konco-konconya yang selama ini menguasai tingkat empat harus disingkirkan serta-merta. Dengan ini UMNO akan pulih dan kembali kuat seperti dahulu. Jika dahulu Pak Lah mengkhianati Tun Dr. Mahathir, tidak salah kalau Dato’ Seri Najib mengkhianati janjinya untuk memberikan kemenangan kepada Khairy Jamaluddin untuk memimpin Pemuda UMNO.

Kepada pejuang-pejuang didalam UMNO, tugas kita masih belum selesai.

Tugas kita hanya akan selesai selepas menantu Pak Lah turut berundur dari kepimpinan perdana UMNO.

Anak Jati Rembau


Tindakan

Information

58 responses

9 10 2008
cucupakkasim

aku amat ragu-ragu sekali bahawa para perwakilan pemuda bahagian ke PAU nanti mampu menyingkirkan KJ,terutama Dr Novandri,Razak Rahman,Shaheedan Ayub dan yang seangkatan dengan mereka-mereka ini…

9 10 2008
Syahir the Owl

politik yang dibawa oleh Khairy ternyata amat merbahaya kepada ancaman keselamatan negara. Tahniah kepada anda. KJ perlu ditolak selamanya. Kita tidak perlu ada orang spt ini. CUKUPLAH!

http://gunungraya.blogspot.com/

9 10 2008
mazlan

Dengan tiadanya penaung kita lihat dan tengok sejauh mana KJ dapat bertahan. Moga-moga Allah selamatkan kita semua.

9 10 2008
MasTerPieCe

betul tu anak jati rembau….
den sokong….
buek malu org nogori yo la si khairi nie

9 10 2008
mansorabbas

saya prefer muhyidin jadi pm dan presiden umno sbb dia lagi bersih dpd najib dan tak pernah terlibat dlm mana mana skandal pun.

9 10 2008
segar

Yes, mari beramai-ramai desak bakal PM untuk singkir si hitam & konco2nya. Jangan bagi can kat dia. Lepas ni get ACA to investigate si hitam, scomi and sidol. Allah is Great. Ini baru permulaan dugaan tuhan. At the same time, lakukan segera cleansing dlm UMNO . Yg blh deliver retain, yg tak blh sack saja. Bakal PM ( kalaulah confirm si Najib ) high time bermuhasabah diri…… faham2 ajelah … buat Rosmah, cukup2lah … sudah tiba masanya cermin diri tu, banyakkan masa mendekati ALLAH…, Kalau nak jadi isteri PM mestilah berhemah tinggi… buat masa ni reputation awak terukkk!! Bagi ahli2 UMNO termasuk saya jangan jadi pak turut… guna otak demi bangsa & negara.

9 10 2008
Little Napolean

sekarang ni mcm2 timbul spekulasi apabila Uncle Lah kita letak jwtn. Yg penting untuk difikirkan,sudah sampai masanya kita berjuang memperkukuhkan martabat dan maruah Melayu. Harap2 UMNO akan terus releven dengan keadaan semasa.Sama2 lah kita bekerja utk itu.Utk KJ yg diumpama spt “the black diamond”, manakah arah yg nak dituju?ke hilir atau ke hulu.Papa akan resign…mana ekau nak poie jang.nak pi tukaq PKR ke?ayuh kita sokong sesiapa saja yg jadik Ketua Pemuda kecuali “the black diamond”.

10 10 2008
Rocket Girl

Semoga masih ada lagi pemimpin yang betul-betul ikhlas dan jujur dalam perjuangan.Jangan asyik kelentong rakyat demi “tembolok” masing-masing.Kasihani lah rakyat marhaen.
Amin

10 10 2008
10 10 2008
solcampbell

lepas khairi kita tapau..lagi senang kita nak kuburkan pak sheikh pulakkkk….yeahhh!!

11 10 2008
Pro AAB

saya menyokong paklah dan KJ..saya mohon supaya paklah dan KJ jgn cepat mengalah dalam perjuangan. Tanpa Paklah dan KJ hidup saya tak akan ceria baca msg2 dlm blog seperti yg korang tulis2 ni..cuba bayangkan, sapa lg yg korang nak kutuk2..nanti aku pun dah tak dak mood nak baca blog2 korang.
HIDUP PAKLAH, HIDUP KJ CEMERLANG, GEMILANG, TERBILANG

11 10 2008
malignant

jikalau khairy boleh dipercayai, maka org amerika boleh jadi kawan baik kita orang lah! lebih baik singkirkan batu api ini dari umno! dari malaysia lagi bagus! muka macam ni nak pimpim anak anak kita? siapa yg sokong mat rempit sampai karang dia org masih maharajarela! ada sekali keluarga ku tersermpak hantu hantu rempit ni, dia org kata” apa pandang pandang ni pakcik, kita org ni org kahiry tau! pancung kau !” terus merempit ! salah siapa? KHAIRY ! anak bangsat! sial! rakyat , jgn percaya anak sial ni lagi. pak lah hampir jadi mangsa politik dia! muka dia yg tak bole dipercaya, lebih teruk drp muka komunis dan jepun masa perang ke 2! KELUAR DARI MALAYSIA! JGN MUSNAHKAN KITA ORG KHAIRY!!!!!!

12 10 2008
Rosland

Ketua bahagian ug menyokong budak hingus ni, patut di pantau kerana mereka ini adalah petualang kepada politik wang dalam umno………
Mereka mendakwa budak hingus ini ada sijil dari Oxford…. apakah sijil oxford itu lambang atau landasan kepada pemilihan seseorang pemimpin??? pemimpin mestila ada karisma bukannya samseng dan kurang ajar… dia bernasib baik sebb anak antu kepada bakal bekas PM…
wahai kaum ku sedar lah dan renunglah apakah jasa yg pernah dibuat oleh budak nakal ini, selain dari mendabik dada dan menlalak yg dia pendekar melayu… jahaham lah kau budak hingus….. aku bersumpah selagi ade pertualang ini (budak Hingus & Badak Sumbu & mamak keparat ) aku x akan mengundi BN…..

12 10 2008
Langkahdamai

KJ memang lebih layak berbanding Mukhriz , confirmed!!

mari kita menyusur pencapaian KJ ..

1998 – habis belajar

1999 – Special Officer – Pak Lah

2001 – kahwin dgn Nori

2003 – Deputy Principal Private Secretary – Pak Lah

2005 – ada RM9.2 Juta ( juta bukan ribu ) beli saham ECM Libra – KJ boleh tulis buku – ” How to be Multi Millionaire within 6 years if u close to Prime Minister ” – confirmed Book of The Year – masa ni mata KJ mungkin gelap sikit sebab dia pernah keluar statement, ” I can make millions .Saya boleh jadi jutawan segera kalau saya mahu.Saya ada prinsip dan yang utama impian untuk sama berjuang dalam Umno mengatasi segalanya” Agendadaily . Bab KJ letak kekawan kat GLC company – semi GLC , 10% semua tu tak betul KJ seorang yang ada prinsip tak mungkin KJ buat🙂 .

2006 – langkah pertama nak bermula dgn Kementerian Belia & Sukan
mulakan MyTeam-TV3

2007 – MyTeam merge dgn Perak UPB FC – UPB-MyTeam FC , September 2007 terus jadi Vice President – FAM , satu lagi buku KJ boleh tulis ” How to be FAM Vice President within 2 Years ” , bukan setakat Lagenda bolasepak Kedah , Allahyarham Datuk Basri Akil tak boleh buat , Shebby pun terkedu nak komen, Scolari pun pening taktik yang KJ pakai . Bolasepak Malaysia memang lagi maju bila KJ masuk FAM , terserlah kepimpinan KJ 2 tahun duduk FAM , memang semua pasal bola kat Malaysia ni lagi meriah , ranking dunia pun makin tinggi – bertambah🙂

2008 – jadi calon PRU , Pak Lah letak calon yang agak luarbiasa – rakyat tak kenal , kebanyakannya bukan pimpinan UMNO kawasan , muda , tak dikenali ( tapi semua pilihan ni tak ada kena mengena dengan KJ ” decision Pak Lah sesorang ”🙂 ,yang juga tak bermaksud nak balance pencalonan KJ + dengan perancangan masa depan akan sokong KJ nanti, duo PM – Anak Menantu dimalukan , keputusan PRU tak macam yang Pak Lah rancang terbantut perancangan KJ nak masuk kabinet , kalau tak dah memang tentu KJ jadi Menteri Belia & Sukan.

2009 – KJ mesti menang Ketua Pemuda … Hidup KJ, Hancur UMNO !!

12 10 2008
Little Napolean

Yang paling situasi sekarang, peralihan kuasa juga memberikan suatu kesan yg besar kpd DSAI.DSAI seperti mengalami sodomi politik…

13 10 2008
Rosland

Siapakah Khairy? Apa sumbangan budak hingus ini pada UMNO dan negara? kenapa masih ada bahagian yang memberi pencalonan kepada dia? Sepatutnya PRU13 akan datang tidak di calonkan! budak hingus ni la perosak bangsa, negara dan agama! nyah kau budak celaka!

26 09 2009
anuku

marah benar nampaknya dengan c KJ. Apasal tu? Walaupun macamana pun kami di Pulau Langkawi ni pun TAK suka kat dia…sombong.

13 10 2008
mahaguru

KJ, hang ada ke tak de ke dalam umno, umno memang dah nak lingkup! Hang ada dalam umno, lagi cepat umno lingkup! Tak percaya tanya Hisyam. Tok dan ayah dia pun keluar umno. KJ nak jadi PM umur 40. Ini bermakna kempunan Hisyam nak ganti brother sepupu dia (Najib). Teman rasa budak hitam ni pun dah tak lama dah dalam umno. Sikit hari tersingkirlah kau budak tamak/gelojoh/besar kepala!

26 09 2009
anuku

kalau dia tersingkir nanti… apa yang kau nak buat?

14 10 2008
nur aishah

tak de gmbr hantu p0n?klu ada bru best?apalah…hahaha

14 10 2008
lobaiden

wek malu org ghombau yo…kuk boto org ghombau / MP ghombau..den ghaso cakap / loghat nogori pun tak tahu tu..yolah..budak belajar oxford la katokan..member den belajar yo kek oxford tp perangai tak la macam budak sekor nie…hampeh boto…

26 09 2009
anuku

saya sokong dan suka dengan bahasa awak, ditujukan kepada KJ laa tu, kan gitu

14 10 2008
globalmalau

Paling sedih…Pak Lah batal jambatan Bengkok…Jalan buat duet…khairi plak buat link dengan Singapore punya atas…apakah semua tidak sedar jalan masuk singapore ke malaysia…saya rasa ahli ahli politik malaysia tak sedar lagi…maseh syok jadi menteri tapi tak tahu apa apa

globalmalau: Bimbang yahudi masuk malaysia melalui singapore…samacamana kata Gus Dur titik merah di asia tenggara seakan akan israel di palestin…

14 10 2008
Pedang-Bertuah

Guys,

I don’t think so Datuk Mukhriz boleh menang kalau KJ cukup pencalonan untuk bertanding nanti.

Sebabnya, situasi Mukhriz leading the vote sekarang memang kehendak akar umbi dan gerakan menghalang KJ.

The thing is, sekarang KJ tak boleh “beli” semua ahli UMNO untuk sokong dia. Tapi, bila datang Perhimpunan Agung UMNO nanti, berapa kerat jer perwakilan yang datang? Surely KJ dapat beli dengan mudah.

Just pray dia tak cukup kelayakan untuk masuk bertanding, kalau tak memang parah, sure 98% akan menang bila tiba perhipunan agung nanti.

Kebenaran akan mengatasi kebatilan!

16 10 2008
globalmalau

Kita ikut kata ramai la…kata ramai Mukhriz menang…menanglah …apa yang risau
khairi pasti tarek diri dan pertahan naib plak…siapa pun tak lawan…pak lah la ni tengah bertungkus lumus guna kedudukan membantu Khairi…menantu katakan…yang saya nampak mukhriz lepas nie jadi Menteri

tahniah dari globalmalau

17 10 2008
Datin Rosmah

Rasanya datin Rosmah pulak buka pejabat kat tingkat 4…

17 10 2008
shaziq

lepas singkirkan kj, kita nak singkirkan sapa pulak?

18 10 2008
Pemuda JB

KJ tu memang menjadi duri dalam daging dalam umno, ramai org dah kena dgn dia, aku tak nak cakap lebih2 tapi boleh jadi jutawan dgn segera. Tak ingat mati ke dia ni.

18 10 2008
aku

jgn jadi bangang la…. kau ingat kalau si mukhinzir jd kp nanti umno akan bersih dr rasuah ke? alangkah bingainyer penyokong2 mukhinzir nih, siapa yg jadi payung mukhinzir? adakah mahathir bersih dr rasuah masa pemerintahannya? siapa mahthir ni? org ulama, dia pon nak jadi ulama… org nk buat kereta, dia pon nak buat kereta tapi pakai enjin moto, apa punyer lawak la tua kutuk nih… org nak buat jambatan dia pon nak buat jambatan, tapi jambatan tergantung lah, buleh jadi tukun kt selat tebrau tu nanti…

berapa kali mahathir menghina RASULLULLAH? siapa yg kata Rasullullah bela janggut sbb dulu takda pisau cukur? apa bangang la si tua kutuk nih, kalau zaman tu org arab dah boleh buat pedang & senjata yg hebat2 untuk berperang takkan lah setakat senjata yg digunakan untuk bercukur takde zaman tu?

hentikan lah semua ni, aku dah naik muak dah dgn mahathirisme ni, sampai bila m’sia akan berada dibawah telunjuk mahathir? sampai bila si tua kutuk ni nak mengacau org yg memerintah negara? kalau org tegur dia balik, mlenting cakap kita ni kurang ajar tak hormat org tua, tapi apa yg dia buat kat tunku dgn tun hussin dulu? bukan kurang ajar ke?

semoga korang dapat berfikir secara waras, dah lama sangat dah kita ni duduk dibawah tempurung mahathir…. aku meminjam mukhinzir punyer slogan, BERANI BERUBAH!!!

19 10 2008
hulk

Rerasanya belum ada lagi bahagian N9 yang mencalonkan khairy ni ye? Kenapa agaknya?

20 10 2008
layarbahtera

TALQIN KIAMAT
( IMAM MAHDI )

————————————————–

( SULIT DAN PERSENDIRIAN )

Salinan kepada:

Yang Di Pertuan Agong Malaysia ( Baginda Sultan Mizan )

Pejabat Istana Negara ( u/p Ust. Abd Aziz, Ust. Abd Rahman)

Jabatan Agama Islam Negeri-Negeri (u/p Mufti)

Pejabat Perdana Menteri Malaysia

—————————————————

JUMAAT 17 OKTOBER 2008

Sila layari http://www.layarbahtera.com . Terima kasih

21 10 2008
mat teropong

Aku tengok muka KJ naik meluat, sakit hati. Elok kepala samseng tu dibuang saja ke laut. Kerana dialah UMNO lingkup, kalau dia ada lagi dalam UMNO, UMNO jadi mayat lah pada PRU akan datang. Yang Pak Lah pun bodoh kenapa ambil nasihat Sepelingkup Melayu, tengok apa jadi pada UMNO. tengok macam mana rakyat bukan Melayu dalam BN atau luar BN berani menentang UMNO, tengok Hindraf yang mewakili orang India yang sikit pun berani melawan sekarang, tengok ahli-ahli UMNO sendiri pun bercakaran.

MARKAH yang boleh diberi pada Pak Lah sebagai PM ialah F (gagal dan tak dibenar ambil peperiksaan lagi)

26 10 2008
hatta

Kalau orang UMNO masih nak menangkan si KJ alamatlah makin sengsara rakyat Malaysia. Tolonglah singkirkan KJ dari UMNO. Sebab KJ & AAB lah satu family aku TERPAKSA TIDAK MENGUNDI UMNO PRU LEPAS!

26 10 2008
mhi

Lagipun macam mana si KJ tak kurang ajar? Dah pak mertua pun kurang ajar pada Tun yang dah naikkan dia! Islam Hadhari apa kebendanya tu! Setahu aku, Islam, Islam aje lah…. Kenapa nak kena tambah Hadhari belakangnya? Sebab tu si AAB tu pun sesat sampai bini baru dia pun boleh jadi Wanita UMNO walaupun bukan status BUMIPUTERA!

29 10 2008
mynetworkplaces

arak, perempuan dan khairy???? korang tolong verify if this is khairy or who?

klik http://the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com/2008/10/modal-insan-islam-hadhari.html

29 10 2008
mynetworkplaces

arak, perempuan and kj?? can u all pls verify if dis is kj or who….hehehehe

http://the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com/2008/10/modal-insan-islam-hadhari.html

30 10 2008
user


30 10 2008
WongJowo

Semoga Allah Taala mencucuri rahmat keatas kedua-dua pemimpin ini, tak lupa kepada hamba allah khir toyo(wong jowo kentir)

31 10 2008
peminatjutawan

dah cukup pun pencalonan budak hingus ni….aku memang tak suka dia ni menang…cakap je pandai….

1 11 2008
beritadarigunung

Waktu kempen PRU12 tempuh hari, “Bad” mengajak Khairy berdebat cara terbuka di bumi Rembau. Khairy tolak mentah-mentah.

Kini Khairy mahu mengajak Mukhriz berdebat…. untuk apa? Bukan Khairy ada bapa mertua yang boleh membantu beliau untuk jadi Ketua Pemuda Umno dengan sekali petik jari sahaja. Atau itu dulu?……

2 11 2008
hulk

bahagian yang mencalon KJ ni memang baghal taik unta…bodoh tak boleh di ajar…memang makan suap…sama je macam blogger bro jinggo yang kenyang dengan sogokan…bodoh bin bingai…

5 11 2008
anti kerajaan 3 beranak

UMNO akan lingkup selagi KJ masih dalam UMNO! KJ punca UMNO jatuh! Jangan bagi apa2 jawatan UMNO ataupun Kementerian pada KJ! PRU akan datang UMNO akan jatuh tersungkur selagi KJ dalam UMNO, percayalah!

5 11 2008
anti kerajaan 3 beranak

Rakyat Malaysia amat marah dan muak pada KJ!!! Manusia yang amat mementingkan diri sendiri dan tidak ada kepentingan pada rakyat Malaysia kursusnya!

7 11 2008
Toni

Memang blog ni buleh tahan la.. baguss

http://www.protesminda.blogspot.com

9 11 2008
vesewe

The malay pig have drawn up a plan to displace all non-malays. They are discriminating against all non-malays. More and more non-malays are leaving.

You know why he/she need to leave……….? It is all because of those idiots who voted for the pig government to chase those talents out of this country.

This scenario would stay.

They would prefer to remain backward, so long as they are in control over you and me. I think they enjoy seeing non-malays ‘begging’ all the time.

Even though they are left far behind Korea, Taiwan and now Thailand is coming up strong. To them these are not competitors. In their narrow mind, the ‘enemies’ are local non-malays. Must suppress, by all means.

All malay pig are programmed to be promoted much faster ahead of non-malays the moment they join University Malaya. Soon University Malaya will be ‘dominated’ by malay pig and the ranking will slip further.

Most of the malay pig in Malaysia cannot think clearly, their mind and thinking are clouded by such things as comfort zone, frog-in-a-well syndrome, ignorance, racial pride, stubbornness, etc.

9 11 2008
miya

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land – buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita – this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

9 11 2008
konek

You stinking malay pig, please get the f*** back to your own land in Aceh or Jawa, whatever. Because this is Tanah Orang Asli and malay pig like you are pendatang!

To someone……….time and time again we have said that the malays are from Jawa. I always say that they are from Aceh, Sumatra, etc – do you see anyone of these racists (obviously malays) objecting to that fact?

This is the truth and they cannot handle this. They don’t dare say that because it is so true! Even Mahathir admitted recently – the origins of the malays are not Malaysia but Indonesia – Sumatra and island etc.

The real bumis are the natives of Borneo and the Orang Asli. Not these malay free loaders and wasted sperms.

“Son of the soil” incorrect! More appropriate term would be “Rapist of the soil”! Malays are pendatang, they called Chinese and Indians pendatang! Tak malu!

To malays pendatang from Indonesia, you are also enemy to Indonesia, stupid! Apa? Tak faham English? Makan tahi dan berambus balik ke Jawa! Setia kepada negara Indonesia! So are you, malay pig!

Aren’t you a bloody hypocrite? You are not the Orang Asli of this country – you are an immigrant from Jawa, Sulawesi, all elsewhere – why did you come here to this country then?

Why not help your own country (or should I say your dilapidated kampung in Jawa) and improve the situation then? What……….what did you say? Oh you want a better life is it? I see – so what does that make you? A patriotic fake? Or a hypocrite with no substance?

Compare China and Indonesia – then tell me who is faring better in the international stage! You useless malay pig. At the end of the day – you work for me.

Obviously, you are worse than shit. Not pigs, for pigs are really smart animals. Tanah Melayu my ass! Orang Asli were here before your ancestors crept onto this land. Learn some history, ok? Of course, you can always change history! Tak malu kah!

You are sick in the brain, thanks to Mahathir!

Chinese got pissed off as not all Chinese are rich, but all work their asses off to make an honest living, while idiots like you think that you are entitled to riches without sweating. What discontent? After all the handouts all these years, you still couldn’t get your acts together, and you want to blame others, the Chinese, the Indians? Where is your dignity?

What anger? You get angry at the Olympics because malays can’t run faster than the Americans? The Aussies? The Chinese? (Just imagine some of you jokers made it to the Olympics, although none did!)

If you want to run amok, go ahead, join the apes and chimpanzees, your kind have been doing that at UPM, brainless monkeys they are, and so are you, go flock together.

The reason why malays tend to run “amok” is because of close relative breeding. Just like non-high breed dogs – brother have sex with the mother, and father marry their own sister, and the confusion goes on.

The end result is non-high breed dogs – that are difficult to train and tend to even bite their own master. Unlike the Chinese, they are very careful not to have too close relative marrying one another.

That is why you can see how Chinese excel in different part of the world. The Chinese are indeed a world race now, as China progress with such speed which is unknown off in any other race in the world!

Singapore is a fine example of Chinese superiority! Sad news for the malay race but then again it is the truth!

(Malay extremists racists are going to call you pendatang etc, even hang you upside down by your balls, for socking them in the balls where it hurts most, like you did.

But you have been brave in telling them the truth about the dark side of their race which explains why they are so backward. God be with you……….)

Rich and successful Chinese don’t owe you a thing. Not so successful Chinese are working honestly to make ends meet. So, you either work, or go get fed in the ass by Mahathir, ok? He won’t charge you for the ecstasy and the service you may receive.

You are nothing but scum. You give fellow malays a bad name. You make your parents lose face. When you look in the mirror, what do you see? A good-for-nothing idiot! That is all there is in you.

You are a babi hutan from either the jungle of Jawa or Sumatra. All you Umno malay pig are in fact pendatang to this Tanah Orang Asli. So get the f*** out of my country!

9 11 2008
aku la pulak

usah la lagi memikirkan khairy..
sebulat suara semua orang menolak khairy jamaludin
kalau di fikirkan balik… nak jadi ahli parlimen pun
dia lum layak lagi…. jarang pulak nak turun rembau…
actually aku ni duduk rembau.. dia dah la tak turun…
pastu lak PKR duk sibuk-sibuk ke hulu ke hilir kt rembau ni…
kalau sesaper yang menyokong khairy… suruh dia jaga rembau dulu…
baru nak jaga semua pemuda satu malaysia…..
keluarkan la khairy dari jawatankuasa tertinggi UMNO dari semua peringkat…

12 11 2008
Le Parouse

Kita semua padu kan doa dalam solat hajat agar laknatuallah ni diberikan bala kerana telah menindas dan zalimi rakyat dengan pelbagai kesusahan,

17 11 2008
pykong setia tun mahathir

dihrp semua prwakilan dpt mengundi datuk mukhriz utk jwtn k.pemuda dan tan seri muhyidin utk jwtn timb presiden dan jika termampu buang khairy drpd UMNO utk melihat parti UMNO terus relevan….hidup tun….

30 11 2008
tengku razali

saya berharap budak yang bernama khairy nii cepat cepat laa di singkirkan dari Umno. beliau menjadi nasib malang dalam kuasa politik kita. dari seorang yang tidak menjadi apa apa 10 tahaun lepas dan menjadi orang paling kanan berkuasa kerana beliau menantu anak pak lah dan memusnahkan apa yang pemimpin dulu bina. aku kenal orang kuat dia ben anak wesport, yaakob. badak .dukes, budak budak nii cakapa melayu pon tak pandai.. minum jgn tanya laa kalau enjoy diorang pegi LAs Vegas.. bayangkan bos diorang mcmana

1 12 2008
xmizanx

hapuskan mereka, semua……
klik: http://keretatauhu.blogspot.com/

4 12 2008
xmizanx
8 12 2008
Blalala

To vesewel, miya aka pundek and konek aka smallkonek, Blablablabla FUCK OFF!! And u all try to drag Mahathir in ur Racist group of idiots. U all non malay extremist can type all u want… haha. The fact is THE MALAY IS NOT PENDATANG LIKE U!!!!hahaha. Stupid loosers. This is ur country? hahaha WHAT A JOKE!!!

22 12 2008
fanatik khairy

Ekao jgn nak pelekeh2kan warigh den ni…. dio kojap laie nak masauk PAS atas jemputan sdr salehuddin… tu…
idup khairy…!!!

16 02 2009
mediakini

ada segelintir pihak yang mahukan paklah terus menjadi PM.

3 03 2009
ParpuKari

mana ekau bro?

21 04 2009
bakal PM

btol tu..
tahniah anak rembau..
KJ sepatutnya berasa malu kepada diri sendiri..
Buat apa menang kalau kene boo..
kalau nak jadi pemimpin,jadilah pemimpin yang ikhlas,bukan nak jadi pemimpin yang hanya nak jadi Perdana Menteri..
Harap-harap pemilihan umno akan datang,dato razali akan cabar Kj bagi jawatan pemuda..

KJ GET OUT!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: