ANTI KHAIRY

Blog ini diwujudkan untuk mendedahkan kegiatan-kegiatan jahat menantu PM dalam mencapai cita-citanya untuk menjadi Perdana Menteri pada umur 40 tahun.

Objektif utama blog ini adalah untuk menyelamatkan Malaysia dan UMNO daripada diperalatkan oleh menantu PM.

Blog ANTI KHAIRY akan berjuang habis-habisan bagi mengagalkan usaha menantu PM untuk menjual Malaysia kepada Singapura.

Anda boleh bersama kami. Hantarkan segala maklumat kepada matapena08@gmail.com.

62 responses

7 06 2008
lukamarhaen

Salam..teruskan perjuangan dan pendedahan anda terhadap Anak Meng”Hantu” Kera-Jaan Tingkat 4..

luka marhaen

http://marhaentamanmedan.blogspot.com/

22 06 2008
Melayu Nusantara

Salam,

Teruskan “BOGELKAN” menantu PAK DOL ni…pengkhianat bansa dan negara.

M .Amirul

Angkatan Lancang Kuning Nusantara

22 06 2008
mohtar dahlan

kalau rakyat malaysia sayangkan negara ini, demi masa depan anak cucu kita, jangan benarkan pemimpin saperti khairi dan mahathir. sebabnya…., ramai lagi pemimpin yang berwibawa, pembela rakyat, adil dan memacu ekonomi negara demi rakyat, kekayaan negara dinikmati rakyat. Kebajikan rakyat sentiasa terbela.

22 06 2008
henry

saya betul betul nak tahu kisah benar ke malaysia nak jual kepada singapore .i ingat tak mukin kisah ini akan belaku .
kebelakangan ini malaysia sudah jadi negara yang rasuah.
kerajaan malaysia menbuatkan rakyat kita susah payah ,
saya ada satu idea menboleh kan kerajaan &umno,rakyat malaysia boleh pecaya ,kerajaan menbuat satu kad atau ID untuk org2 malaysia.

1.dalam sebulan subsidi ke rakyat rm 300 semua kaum.

2.bagi rakyat malaysia kad discount petrol 25%

3.warga org tua dapat wang sebagai saguh hati rm150
sebulan

4.bagi rakyat malaysia satu perluang kerja sebagai jawatan
BPR tak kira kaum?sebab bayak yang org lama yang makan
rasuah. ganti yang baru.org2 lama pandai makan rasuah.

5.satu lagi yang penting perkerja org malaysia kurang dari
gaji sebulan rm750 dapat discount bil elexrik dan bil air .

ini yang saya nak kerajaan 2 malaysia & umno buat bagi
rakyat malaysia tegok betul betul,kalau boleh buat mesti
rakyat percaya kata kata kerajaan&umno.

name saya henry dari malaysia melaka ada apa apa nak
komen boleh send kepada mail saya.

23 06 2008
Pengkhianat

Asyik mengutuk khairy sahaja!

Cuba bagi tau apakah kesalahan yang diabuat?

23 06 2008
antihabis

Memang best blog ni…baru-baru ni aku dapat tau kat majalah kot rasanya menantu ehhh hantu ni simpan pompuan kalau tak silap maya karin kot jadi pompuan simpanan si khairy kera ni….ni konon nak jadi PM perangai dok macam peerhhh…lah…

24 06 2008
Malik Syam

Orang yang dianti dalam blog inilah yang menyebabkan BN kalah teruk….kalau betul ada orang UMNO yang sabotaj, itu semua sebab geram kat orang inilah….orang cina dan india pun begang habis dengan statement biadap orang ini….mereka selama ini setia dgn BN, kecewa dengan sikap orang ini…..kalau dia masih lagi dalam UMNO, gamatnya, habislah UMNO dan BN……! Fikir-fikirkanlah……

24 06 2008
Amy Search

Peeewwitt!
Caya lah……gua memang suka blog lu…..biler barua khairi tutup blog lu kat blogspot…..gua dah agak…..lu mesti cari CMS blog lain…….bodoh la Ahli Parlimen Rembau ni…….buta IT……hahaha…..
aku tengok muka dia pun aku menyampah…….tak tau kenapa….pas tu suka sgt nak interprem kat tv n suratkhabar….

25 06 2008
anti kerajaan 3 beranak

khairy no barua kerajaan singapore… kerajaan singapore yg mengajar khairy jadi jahat sehingga sanggup mengajar bapak mertua dia pun turut jadi jahat! jahat sungguh kamu ni khairy… mak bapak ko tak penah ajar ko buat baik ke?

dasar gampang punya khairy…

13 07 2010
Par Joe

Memang haraaaaaaaaaaaaaaaam budak tu.

25 06 2008
poorah khairy

poorah ini khairy a.k.a beruk..
may he rest hell forever. die paklah … die khairy.

25 06 2008
poorah khairy

poorah ini khairy a.k.a. beruk..
may he rest in hell forever. die paklah… die khairy.

25 06 2008
nikmj

Dear pengkhianat,
Apa kesalahan khairy? Ni betul ke?

Ni ada cerita lagi pasal kera

Aku harap hang boleh fowardkan email kat kawan2 hang…..dan baca email kat bawah ni sampai habis.

Sebelum ni aku terfikir jugak macam Khazanah Berhad boleh beli (Pak Lah cakap sewa) private airplane untuk PM (Pak Lah), tapi bila aku baca email kat bawah ni baru aku tau. Pasal KJ (menantu kesayangan Pak Lah) control media massa kat malaysia ni mungkin tak ramai yang tahu KJ sebenarnya yang menjadi big boss Media Prima (TV3, NTV7, TV8, TV9).

—–Forwarded by Fauziah Ishak/PK/MARDI on 23/06/2008 01:17PM —–

To: “Zetty Ghawas”

THINGS HAPPEN NOT WITHOUT A REASON OR TWO!

PETRONAS BASHING IS ORCHESTRATED.

THE TARGET IS NOT PETRONAS. THATS WHAT THEY WANT EVERYBODY TO THINK.

THE TARGET IS TAN SRI HASSAN MARICAN, PRESIDENT CEO OF PETRONAS.

BEFORE I ANSWER YOUR QUESTION WHY, LET ME TAKE YOUR BACK A FEW YEARS.

IMMEDIATELY AFTER PAK LAH TOOK OVER FROM DR.M AS PM ON 31.10.2003, A SMALL CONSULTING FIRM NAMED BINA FIKIR WAS INVITED TO MAKE A PRESENTATION TO PAK LAH TO PRESENT THEIR VIEWS OF MALAYSIAN ECONOMIC SITUATION BACK THEN. SUBSEQUENT EVENTS LEAD TO ANOTHER SOON THEY WERE MEETING EVERY OTHER DAY, OF COURSE ALL THESE WITH THE HELP FROM KJ, PM SON-IN-LAW. THERE WERE SO MANY PROPOSALS FROM BINA FIKIR THAT EVEN THE GOVERNMENT SENIOR OFFICERS JUST COULD’T KEEP UP. MEANWHILE, A PLAN WAS HATCHED TO TELL THE MALAYSIAN THAT THERE IS NO MORE MONEY IN TREASURY SO ALL PROJECTS ARE HALTED INCLUDING DOUBLE-TRACKING, SINGAPORE CROOKED BRIDGE AND MANY MANY MORE!

BUT PAK LAH TELLS MALAYSIAN THAT AN ACTION PLAN IS IN PLACE AS HE CALL FOR ELECTION IN MARCH 2004.

MR. CLEAN WON THE ELECTION IN 2004 BY BREAKING RECORDS FOR UMNO AS WELL AS BARISAN.

EARLIER NEWSPAPER REPORT WAS FOCUSING ON KHAZANAH NASIONAL BERHAD PERFORMANCE AND AFTER SEVERAL COLLECTIVE COMMENTS ON KHAZANAH, PAK LAH ANNOUNCED THAT THE MD, DATUK ANWAR AJI, OF KHAZANAH IS TO BE REPLACED BY AZMAN MOKHTAR ON JUNE 1 2004, BARELY 2 MONTHS AFTER ELECTION.

AZMAN WAS THE BRAIN AND MD OF BINA FIKIR.

DATUK ANWAR WAS GIVEN CHAIRMAN OF FABER GROUP BERHAD.

IT WAS PLANNED SO WELL THAT PEOPLE HARDLY NOTICED.

KJ WAS SUCCESSFUL IN PLANTING HIS PEOPLE AT KHAZANAH NASIONAL BERHAD AND NOW HAVE ACCESS TO ALL THE ASSETS OF KHAZANAH.

KHAZANAH PASSIVE POLICY ON ITS INVESTMENTS WERE CHANGED ALMOST OVERNIGHT.

THEY WERE ALLOWED TO USED THEIR ASSETS AS SECURITIES TO RAISE MONIES FOR INVESTMENTS OVERSEAS.

INVEST THEY DID INTO THE BILLIONS OF RINGGIT THRU CERTAIN INVESTMENT ADVISORS WHICH MAKES TONS ON AVISORY SERVICES.

PERSONAL GREED IS DIFFICULT TO SATISFY!

PETRONAS IS BY FAR THE RICHEST COMPANY AND MOST PROFITABLE IN MALAYSIA .

PETRONAS HAS WON SEVERAL ACCOLADES AS THE BEST MANAGED COMPANY TOO.

AND TAN SRI HASSAN MARICAN IS A TOUGH NUT TO CRACK.

TO REPLACE HASSAN IS NOT AN EASY TASKS.

SO WHEN THE OPPORTUNITY COMES, KJ & CO TOOK FULL ADVANTAGE TO BASH PETRONAS.

USING MASS MEDIA WHICH HE CONTROLS, USING MANY BLOOGERS TO PLANT HATE MAILS INTO VARIOUS LOCAL SITES AND EVEN TO THE EXTENT OF SPREADING SMSes SENT NATIONWIDE TO BOYCOTT PETRONAS STATIONS AND PRODUCTS, HE IS SEEING THE DESIRED RESULTS.

HE FURTHER ATTACK PETRONAS FOR NOT BEING TRANSPARENT IN THE ANNUAL ACCOUNTS, WHICH IS STRANGE BECAUSE KHAZANAH NASIONAL DO NOT EVEN PUBLISH ITS ANNUAL ACCOUNT. IT IS PETRONAS IS BEING BASHED.

TAN SRI HASSAN CAME OUT DEFENDING PETRONAS SAYING ACCOUNTS ARE AVAILABLE, ONLY CERTAIN PEOPLE REFUSES READ IT!

NEVER BEFORE HAS TAN HASSAN HAVE TO COME DEFEND HIMSELF. DEFEND HE DID, HE TRIED, BUT HASSAN DO NOT HAVE THE POWER KJ HAS.

SILLY ALLEGATIONS WERE THROWN AT PETRONAS ALL WITH EVIL INTENTION TO MAKE PEOPLE ANGRY AT HASSAN FOR THE FUEL HIKE WHICH WAS ACTUALLY A GOVERNMENT DECISION.

THE MODUS OPERANDI WAS SIMILAR TO KHAZANAH NASIONAL, BUT PETRONAS SEEM MORE DIFFICULT.

MORE ATTEMPTS TO UNSEAT HASSAN WILL BE PLAN BY THESE GREEDY PEOPLE, AND ALL THEY NEED IS A WRONG MOVE BY HASSAN. SO FAR HE HAS DONE NONE OF IT.

ONCE THEY WIN, THEY WILL REPLACE HASSAN WITH THEIR OWN PEOPLE AND PETRONAS MONEY (OUR MONEY) WILL BE AT THEIR DISPOSAL!

SOME ONE MUST STOP THESE CULPRITS. AND DON’T SAY I DID NOT FOREWARN YOU.

BARBARIAN AT THE GATES OF PETRONAS!

26 06 2008
antidia

wad the heck???he wants to be the PM by the age of 40??

27 06 2008
DezMalaysia

Hello,
Laman ni memang bagus, teruskan perjuangan mu.

Tetapi tuduhan serta lemparan liar tanpa bukti-bukti kukuh boleh melucutkan kredibiliti laman web anti-khairy.

Saya cuma nak tahu sama ada laman ini, adakah benar anak si Tun Mamak yang membiayai perbelajaannya untuk terus beroperasi ? Adakah apa yang disebarkan ini benar ?

29 06 2008
Orang Lama

ermmm….

moga Allah mengampunkan dosa ku.. kalau betullah apa yg terjadi sekarang ini antara sebab musababnya adalah khairy, pendapat saya, apa kata kita ajak dia berjumpa dengan Allah sahaja, kat dunia nih, toksah masing2 maafkan atau mintak maaf, kita selesaikan segalanya di akhirat, depan Allah khairy tak leh bohong, sesapa pun tak leh bohong, didunia ini terlalu banyak sgt perkara yg tak leh nak percaya..so percayalah… Allah kan ada, kalau dia nak buat apa, biarlah, Allah kan ada, dia pun orang Islam kan.. so..mahkamah yg paling benar adalah dihadapan hakim yang maha benar iaitu Allah, kepada khairy, kalau kau tak salah apa kau nak takut kan kalau semua musuhmu ajak selesaikan semuanya di akhirat kan? melainkan kalau memang kau bersalah….

30 06 2008
sony ericsson

kairi ni kalo bleh angkasawan tu pun dia nak jadi…tp nasib baik tu program masa zaman mahathir..kalo zaman bapak dia, msti dia yg jd angkasawan pertama..tak sior teman ngan mamat sorang nih..mcm g**pang je prangai dia…

30 06 2008
AnakMinang

namo eh tu bukan KJ tapi azazil….pak tuo eh tu namo kandiqq….aden mmg takan maapkan duo beranak tu…mmg kito jumpo kek padang masyar nanti….mmg aden akan tuntuik semuo yg aden tak pueh ati….mmg dasar bajingan….aden nampak dopan mato aden apo yg jadi kek baling kodah ni….mmg azazil tu layak dapek namo azazil….kandiq tu elok tembak ngan snapang gajah jo….

1 07 2008
sulaiman syah

z.z.z.z.z.z.z.z.z.zz.zz.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.z.

2 07 2008
Dunia Hipokrit

Khairy ……:) so teruskan perjuangan pada laman blog ini……kalau khairy jadi PM hancus abis ler malaysia……kalau khairy jadi PM aku rasa lah tak mustahil sabah and sarawak satu masa nanti jadi negara republik nanti……….baru padan muka malaysia…hahahahah🙂

2 07 2008
mangkukhyun

mati hidup semula aku takkan pangkah(undi) pada BN…. baik aku mati…….. itu sumpah aku sebagai tanda protes aku kepada BERUK JANTAN ni………..

3 07 2008
NaxeruL

nice & thank you sebab idupkan balik blog antikhairy…
jangan lupa update

3 07 2008
mangkukhyun

tgk muka si budak hingus ni, tba2 blood aku naik je….

6 07 2008
nakmarahmarahlah

Assalamualakum saudara… saya dah masukkan url blog saudara sebagai link dalam blog saya. Banyak2 bersabar saja lebih-lebih lagi selepas blog lama telah digodam orang tingkat 4 perdana putra. Ini semua cubaan yang harus saudara hadapi dalam menegak kebenaran dan mencari jalan ke arah kesejahteraan rakyat dan negara.

Saya pun turut bangga ramai geng2 lama semakin terserlah dalam weblog seperti sayuti omar, syed hussein al-attas, tarmizi mohd jam, lufti othman, ibnu khuzaimah, rocky bru, tiger dan ramai lagi.

Sama2lah kita berjuang…!!

9 07 2008
anak cucu adam

orang yang dok kutuk pemimpin ni sebenarnya berjiwa pembangkang. dulu masa tun jadi pm korang kutuk dia anak beranak. sesiapa saja jadi pm korang akan kutuk. saya cadangkan sebelum ngadap komputer adalah lebih baik korang ambil air sembahyang dulu supaya api amarah dapat dipadamkan. kalau ada idea yang bernas lontarkannya sebagai pendapat. tidak akan selesai masalah jika kita asyik kutuk pemimpin.sepatutnya disaat beginilah kita perlu bersama pm utk memulihkan balik kekuatan melayu. saya tidak pernah menyertai mana2 parti politik tetapi saya adalah pengundi bn semenjak 1990 lg(first time).insyaallah suatu hari nanti saya akan menyertai umno. saya yakin pak lah ikhlas dalam pentadbirannya tetapi ada segelintir ahli umno telah diperalatkan oleh pihak2 tertentu demi kepentingan diri.jgnlah kita terikut2 dgn rentak fitnah yg dicipta oleh mereka yang kecewa. merusuh bukan budaya kita, memaki hamun bukan budaya kita.jadikanlah result pru 12 sbg pengajaran.marilah kita sama2 membantu pm utk survival bangsa kita. kepada datuk norza,walaupun kita tidak mengenali antara satu sama lain,saya amat mengharapkan datuk dpt meneruskan agenda utk survival bangsa kita.

11 07 2008
Pemuda Mache

Salam…
Tidak ada parti melayu lain, selain daripada UMNO yang boleh menolong dan menjaga kedudukan orang melayu. TERBUKTI.. Dek terhutang budi pada DAP , Si Nizar dah jadi penakut dan lebih pentingkan kedudukan dan periuk nasi sahaja. Nik Aziz, aku kenal sebelum dia jadi menteri besar lagi dah dah tau perangai ego dan tidak tetap pendiriannya dan kamu yang baru kenal tu dok puja dia bagai nak rak, lucu. Lulusan U dari India tu apa sangat yang dia tau utk perintah negeri?Sekarang, sebagai BUKTI, kalau anda ada masa mai Kelantan Darul Tahi Burung. Setiap bandar penuh dengan sarang burung.Itu adalah balasan untuk orang cina yang bermatian sokong PAS.Bagi orang melayu, apa dapat? Tak payah nak tunjuk lagak lah, sebab yang belagak tu makan gaji dengan kerajaan pusat seperti guru(sesetengah), dan kakitangan kerajaaan pusat yg lain.
Dulu dok kutuk DSI tapi sekarang dok puja-puja,ini lah manusia yang tiada pendirian dan pemimpin pas ini pemimpin tak guna.Allah Maha Mengetahui dan tidak akan mempersia-siakan doa orang yang diabaikan.Hidup perjuangan orang melalui demi Agama, Bangsa Dan Negara. Allah Maha Besar…

14 07 2008
Pa'lat

Aei… Poneng kopala den… Nyosal lak bagi kawen dongan anak den. Dioni dulu tak do koja.. Koja kat jual paper lamo yo.. Den tak tau lak taktik dio nak jadi monteri caro paling sonang pakai kawin dongan anak pak monteri dolu baru boleh terus jadi monteri. Lak ni huru hara negaro den dio kejakan.

Dio ni melebehi pak monteri lagaknya, anak den sendiri tak sabul macam dio, iolah… darah keturunan pak monteri memanglah beradap tapi dio ni biadap, malu lak nak ngaku monantu nengok perangai macam hantu, monantu hantu!!!

Sesiapo yang konal orang macam nie tolonglah bagi tau dio yo.. jangan jadi ‘lebih sudu dari kuah’ moluat orang ramai nengok. macam orang tadak pelajaran jo.. macam ni ke nak pimpin negaro?

PRU12 dah pun lamo abis, tapi den kocewa, den dah taada kampung, kampung den dah kona tawan, jadi den ingat nak pindah rombau ajelah.. boleh kah?

Den ingat lagi lima tahun PRU13 den nak guna format baru untuk mengundi, den nak guna AFUNDIBN ka, AFUNDIPKR ka, AFUNDIPAS lagi sonang, Den memang suko tukar tukar polisi ni.. Dolu pertanian, pastu industri, pastu IT, pastu tukar balik pertanian, pastu sekarang industri balik. Cemerlang, Gemilang, Terbilang ramai usahawan HILANG.

16 07 2008
KJ (Kera Jantan)

assalamualaikum…

dear KJ & team level 4 (mcm disco kat JB jer)

soklan : layakkah utk ko menjadi PM sebelum umo 40..?

jwp : tidak….. sebab bapak mertua ko pandai mentadbir jer
tak pandai memerintah… maksud nyer dia 2 cuma
bley dengar arahan org len jer ( level 4)

p/s.. : aku akan pastikan ko kalah dalam pemilihan bahagian
ketua pemuda UMNO malaysia… atau ape2 jawatan
dalam UMNO… pegi main bontot ngan anwar berahim 2.

21 07 2008
raja amiruddin

Mungkin ramai yang tau dan ada lebih ramai yang tak tau. Semasa Dato Seri Abdul Wahid Omar memerintah TM, banyak benda pelik berlaku.

Dulu sebelum DSAWO, @ AWO masuk TM buat kali kedua, kerajaan arahkan supaya syarikat mobile digabungkan. Maka TMTouch bergabung la dengan Celcom (Sejarah silam Celcom adalah milik Telekom sebelum dijual) Akhirnya TMTouch (yg dibeli dari EmarTel) terkubur, duit TM dilaborkan dalam Celcom (tak tau kenapa TM kena beli Celcom, tapi mungkin ada kaitan dengan MAS & TS Tajuddin Ramli). Akhirnya AWO (sebelum dinaikkan pangkat untuk menerajui MAYBANK) telah membuat keputusan dengan demerger TMInternational dengan TM, dan automatically Celcom pun keluar dari TM Group. Share TM dipecahkan kepada TM & TMI. (Mungkin ada sesiapa boleh check samaada KJ dapat saham TMI)

Semasa MYTeam hangat dipromosikan, TM dah lama sponsor Liga Malaysia. Masa tu lah KJ & Jason Low (Penganyi mixed cina mat salleh) hari hari datang mengadap AWO. TM kena sponsor My Team Season 1. Orang orang yang kerja kat Menara TM memang dah biasa nampak muka KJ dengan Jason Low.

Kalau korang ingat, gossip Maya Karin dengan KJ. Cuba tengok iklan Celcom masa tu.. Maya Karin lah terpampang sana sini (Kebetulan atau memang ada kaitan, some one from Celcom kena la jawab)

Hmm, ada jugak orang kata Menara TM (Pucuk Rebung) dah dijual kepada Khazanah. Inilah perkara paling pelik yang AWO buat kat TM. Alasan lebih untung sewa…Sekarang TM sewa dari Khazanah.Dah jual menara TM, beli pulak dua bangunan hotel yg dulu terbengkalai (Cygal Tower – macam mana boleh lulus dok sebelah pencawang high voltage & tepi longkang besar!)

Bukan itu saja yg AWO jual, ada lagi asset asset lain milik TM yang telah dijual.

Akhirnya, atas kejayaan AWO, dia telah dilantik untuk menerajui Maybank menggantikan ketua yg lama (dilantik sebagai senator kalau tak silap lepas PR12) Tapi yang tidak menghairankan orang orang TM & MBB, AWO dah tau dia akan ke Maybank sebelum raya puasa 1428 hijrah sedangkan PR!@ mac 2008.

Sekarang kita tunggulah apa agenda KJ untuk menghancurkan Maybank….selepas TM & Celcom dinodai…

22 07 2008
mangkukhyun

aku tgk muka monyet, aku teringat muka KJ, sebijik mcm dia… kepada ahli2 UMNO jgn diam bila ketua cawangan buat m’rat daim2, buat minit sorg2…… buat bantahan jika ada ketua bahagian cuba mengubah usul cawangan…… selagi si Beruk ni ada maka haru biru lah negara kita……..

23 07 2008
KJ

Tahniah… Melayu telah berjaya menjatuhkan melayu. Semua yang ada di sini ada sifat dengki terhadap KJ. Semoga apa yang tuan-tuan minta menjadi kenyataan.

23 07 2008
mangkukhyun

budak beruk ni kalau dapat kat aku, pasti ikat leher dia dan suruh panjat kelapa

24 07 2008
mangkukhyun

antara manusia yg aku benci adalah budak tingkat 4 yg d ketuai KERA JANTAN(KJ)……. itu je yg mampu aku luahkan…

28 07 2008
hack

adoii.. pelik sungguh! ada orang tak sedar lagi keadaan kita sekarang ni! tetap nak sokong Kerajaan skang ni! Tun Dr. M pon dah bagi statement dah, paklah ngan najib mmg xlayak memimpin! tu pon nak sokong lagi ke? pikir la sikit! Jangan sayangkan Melayu, apa yang kita patut sayangkan, AGAMA ISLAM! Melayu pegi mampos pon xpe bagi aku, asalkan agama islam diutamakan! tu la budak zaman skang, tahu melayu, melayu, melayu. sampai orang melayu dah dekat separuh murtad pon xtau! kalau kerajaan skang ni amik tau perihal agama, xhancur la melayu! bodoh! xtau pikir! aku rasa blog2 macam ni adalah terbaik. Kalau kerajaan skang ni baik sgt, knp media seme pro Bi En? sepatutnya media takleh menyebelahi sesebuah pihak je? tak gittew?

28 07 2008
hack

kalau KJ tu sembahyang cukup 5 waktu, buat amal jariah aku org no. 1 nak sokong bi en. tp masalahnya korang ade namak dia sembahyang ke? yg kita nampak maksiat je dia buat.

4 08 2008
diez

mari la kita ramai2 pakat buat solat hajat mintak Allah binasakan org2 yg menipu rakyat. Allah bersama org2 yg teraniaya.

11 08 2008
mahadi

teruskan perjuangan ni…agar rakyat tau cerita sebenar..kiteorg akn terus myokong…

21 08 2008
puteriii

Macam mana dgn malizi ni. kang jepun dgn bristish serang lagi…..

26 08 2008
risek

BREAKING NEWS!! Satu-satunya kilang penapis minyak sawit FELDA telah dijual kepada warga pakistan. Tak percaya!! sila semak dgn FELDA HQ. Soheh..cuba siasat

31 08 2008
adamaya

DARI DULU LAGI….BILA DIA INTERPREM DALAM FAMILY PAK LAH MESTI ADA YG TAK KENA………UDAH-UDAH LA TU KJ……..AKU MEMANG NGERI TENGOK MUKA KO TU…..DARI DULU KINI DAN SELAMA-LAMANYA…………SHUH….SHUH….SHUH……MACAM LANGAU JE KO NI KJ……….

5 09 2008
ima

TERUSKAN MENGUNDI MENDESAK PAK LAH SUPAYA MELETAK JAWATAN:

http://www.PetitionOnline.com/PakLah/

VOTE SEGERA DEMI MALAYSIA!!!!!!!!!!!!!!

6 09 2008
rezal

aku support blog nih.. teruskan usaha men”nyah” beruk jadian ni dr bumi Malaysia.. mmg aku benci habis-habisan tahap cipan, tgk muka jer darah aku dah menyirap ngan beruk nih… harambetul

6 09 2008
Malaikat Maut

Cuba tukar KJ kepada KB (khairy BANGSAT)..

Aku masih ingat lagi pesan cikgu aku pada hari motivasi.. JANGAN LAH ADA ANTARA KAMU JADI MELAYU BANGSAT.. Jika ada nya 1 orang MELAYU BANGSAT.. percaya lah, MELAYU BANGSAT itu mampu bunuh keturunan kamu sendiri.

Waspadalah..

*KB will DIE!!!!!

7 09 2008
seputeh

ni blog untuk ban khairy n konco2 nya.so tolong jangan nak ban orang lain especially tun dr mahathir

11 09 2008
matapena

saya mintak bantuan dari saudara untuk link kan blog saya dalam blog saudara….kita boleh sama2 mengeluarkan idea2 utk pembentukan malaysia yang baru….terima kasih…blog saya http://matapena-matapena.blogspot.

22 09 2008
mummy

KJ = Kera jembalang

22 09 2008
Pengundi Geliu

Wahai Khairy,

Sedarlah setiap yang anda lakukan menimbulkan rasa benci pada orang ramai. Setiap kali kau menjejak kaki ke Kelantan, lagi kuat orang nak tumbangkan UMNO. Setiap kali kau berucap terjerit-jerit, bertambah ramai orang membenci dan nak keluar UMNO.

S/Agung UMNO,

Orang benci UMNO atau ahli sabotaj UMNO bersebab – sudah menyampah dengan orang-orang lembab mcm Pak Lah, pondan dan penakut spt Najib, berdentum-dentam tong kosong dan menjengkelkan spt Khairi, tak berpendirian dan nampak tak amanah spt semua ketua-ketua UMNO lain… habih camano? Jangan heran kok ahli UMNO berpaling tadah dan tak sokong lagi…

28 10 2008
mohtar dahalan

sabenarnya jangan keliru umno adalah wadah perjuangan melayu. apabila pemimpin umno mencanangkan merperjuangkan nasib melayu, itu adalah dusta belaka. anda lihatlah keseluruhan orang umno berebut nak jadi pemimpin, mereka akan lakukan apa saja, memfitnah, konspirasi, rasuah dan menggunakan wang ringgit untuk membeli undi dengan penuh licik dan keji. umno kini sangat amat janggal kapada orang melayu, penuh kepuraan dan hipokrit. mereka umno sabenarnya memperjuangkan diri mereka sendiri untuk mencari kekayaan, pangkat, kuasa dan kedudukan yang membolihkan membolot segala peluang tanpa memperdulikan nasib melayu yang hakiki. rata2 pemimpin umno dari ketua bahagian hingga yang tertinggi punya wang berjuta, entah dari mana datangnya, entah apa perniaggaannya. umno hari ini bukan lagi wadah perjuangan nasib melayu, malah sangat tidak sesuai keujudannya hari ini. sabenarnya selagi ada umno melayu akan punah. umno adalah penjajah dan barah kapada orang melayu. melayu harus bangkit untuk perjuangkan nasib melayu saperti melayu bangkit ketika perjuangan kemerdekan dari penjajahan samasa dulu. kini orang melayu perlu bangkit menentang penjajahan umno demi bangsa melayu keseluruhannya.

30 10 2008
mangkukhayun

mari kita tengok sapa balaci2 budak hingus in yg beria2 calonkan dia jd KP
selepas perhimpunan agong umno………

5 11 2008
memeyjujur

Ini peringatan untuk negaraku tercinta ,pak menteri ,orang kuat umno tak kira majlis tertinggi ,ke bahagian .Kiranya kau beri peluang KJ menang dan jadi menteri,mungkin pemerintahan BN akan berkubur.Ingat kuasa undi pilihanraya ditangan rakyat,bukan kat tangan umno ke ,KJ ke.Hanya budak tingkat 4 yang sokong KJ sebab mereka belum SPM.Graduan macam aku ni, sekali pandang KJ dah tau jantan betina.Nawaitu diapun kita tahu ,bukan nak memperjuangkan hak rakyat tapi nak jadi menteri ..tukang kaut untung..

9 11 2008
mangkukhayun

dulu bahagian rembau kata x suke kj………. hahahaha rupnya bahagian rembau tin kosong!!!!!!!

16 03 2009
bcjgzbjfmp

nL4wnZ tpvofonvzvrq, [url=http://nhgjzafgqekl.com/]nhgjzafgqekl[/url], [link=http://xxowoiliogra.com/]xxowoiliogra[/link], http://plyotfwzkzkp.com/

4 04 2009
kasut jumpa

entahla aku pun tak faham dgn mamat ni. dah terang2 bt rasuah dk bg lagi k p. sprm pun dah bg amaran keras dah ; encik2 jgan buat rasual lagi tau nanti pakcik cubit baru tau.eh knapa tv swasta tu dk kata bnda baik2 je kat bn, dah la cte pasal bn je yg kuar. klau demokrasi sgt bg la org lain bsuara gak.ni aku hngin sangt.nk cari duit pun berpada2 la.ingat Allah jugak.

16 04 2009
sterina rodriguez johnson

kera jantan aka Khary jamaluddin beruk dollah bedawi is an asshole wanting ass than he has..

16 04 2009
sterina rodriguez johnson

kera jantan aka Khary jamaluddin beruk dollah bedawi is an asshole wanting more ass than he has..

21 04 2009
mongoose

lihat bagaimana pnyokong K.J, terkinja2 dn menjerit….
http://pemuda.umnopulai.net/

30 04 2009
anti rasuah

majan rasuah kate ak bela agama,bangsa dan negara
ptuih!!!!
nak muntah aku denga!!!
pastu menang jadi ketua pemuda lak tu!!!
spesies ni memang jahanam negara

12 05 2009
awang

apa salah dia??????????

25 08 2009
johan

pi mamanpus

23 11 2009
enjoypenots

Hi !.
might , perhaps very interested to know how one can collect a huge starting capital .
There is no initial capital needed You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with offices everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become a happy investor?
That`s your choice That`s what you really need!

I feel good, I started to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to choose a correct companion who uses your money in a right way – that`s it!.
I earn US$2,000 per day, and my first investment was 500 dollars only!
It`s easy to get involved , just click this link http://bankinfodata.net and lucky you`re! Let`s take our chance together to become rich

30 01 2010
rmf7

Salam tuan , mohon kebenaran untuk link kan blog ini kedalam blog saya.. TQ dan juga mohon kebenaran untuk membuat pautan artikel… kedalam blog saya..

Demi Agama bangsa dan Negara – Perjuangan belum selesai

30 05 2010
um

kita sbg org islam kene percaya yang smua 2 dr allah s.w,t..biar la kj di beri peluang..jgn asyik nak menghentam je….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: