Ezam akan mengaku DILIWAT oleh Anwar?

26 07 2008

Saya menerima email dari seorang Hamba Allah yang tidak dikenali. Kata Hamba Allah tersebut, dalam jangka masa terdekat ini,

Ezam Mohd Noor, bekas hulubalang Anwar Ibrahim yang baru sahaja diterima menyertai UMNO akan membuat satu Pengakuan Bersumpah untuk mengaku bahawa beliau pernah diliwat oleh Anwar Ibrahim.

Email tersebut menyatakan Ezam diliwat oleh Anwar ketika beliau menjadi Setiausaha Politik kepada Menteri Kewangan pada tahun 1996 ketika Anwar masih lagi dalam UMNO sebelum dipecat pada tahun 1998.

Apakah benar? Entahlah… Pening politik hari ini.

Kita tunggu dan lihat.

Anak Jati Rembau.


Tindakan

Information

43 responses

26 07 2008
Rakyat Malaysia Cina

membuat surat akuan di liwat oleh DSAI

siapa akan percaya ?

kenapa sekarang dan bukan 10 tahun yang lalu.

Ezam Ezam apa dah terjadi dengan kamu ?

minta maaf sahaja dari DSAI dan jadilah
seorang penoreh getah.

27 07 2008
caburator kubota

politik malaysia dah macam sial, jangan marah kalau budak-budak muda sebut malaysia dengan sebutan malaysial. ahlil politik macam beruk sarkas….badut ! menyusahkan rakyat…

27 07 2008
dr butiq

ha ha ha malaysia gelangagng lawak antarabangsa.memalukan org melayu dan agama islam

27 07 2008
|1f34|-|1r3

biar benar…aiii…makin lama…makin gila politik malaysia ni….kes altantuya pon dah makin jd realiti cam ramalan aku…baca kat blog aku..korang mesti nampak apa yg aku cuba sampaikan nanti..

27 07 2008
sirap

balik p mengaji bg khatam dulu ezam oiii.

27 07 2008
wongkeban

Nice Blogs

Please visit to my blogs

http://wongkeban.wordpress.com

27 07 2008
paridah

apa nak jadi dgn ezam tu.. Agaknya dia dah terkena buasir kot, sb e2 dia salahkan anwar..

27 07 2008
rakyat melayu malaysia

ezam dah pandai cari publisti murahan. Buntut pun boleh jadi taruhan…. atau taruk kan.

27 07 2008
SHEIKH ANWAR AL JUBURI

MASA BERCINTA DENGAN ANWAR ALJUBURI DULU….AMBOI
SEHATI SEJIWA SI EZAM BAPOQI NI

28 07 2008
Zaidi

Orang Negri kata Poning Kepalo Den . Apa Nak Jadi Jang ??? Sanggup ko kono liwat dengan orang tua Anwar? Apasal baru sekarang nak heboh? 12 tahun tuu lama….
http://www.ezineartikel.com

28 07 2008
anti kerajaan 3 beranak

ezam dulu n sekarang di kenali sebagai ‘ sumpah keramat ‘ so lepas nie pun nak sumpah kena jubo lak? emm… kene sumpah jadi batu baru dia tau… bodohnye ezam! ptuihh…

28 07 2008
pakpu

Aku skrang tunggu dan lihat.. sebelum aku komen apa2…

28 07 2008
budak lagi

apalah nk jadi dengan Malaysia ku tercinta. ahli2 politik merosakkan maruah negara dan bangsa sendiri. mereka ini lupa yg hidup didunia hanya sementara. masing2 buat perangai macam syaitan dan orang yang munafik. lebih elok lagi negara bukan islam seperti England dari Malaysia yang kononnya Islam. mmg dia org nie suka menyusahkan dan menzalimi rakyat. lupa tanggungjawab dan asas sesebuah kerajaan.

28 07 2008
daela

tu lah pasal nya…EZAM2….teruk betoi perangai kou ni…dah lama kena LIWAT br nak mengaku…wat malu ja…Baru sekarang kou nk sampaikan kat orang ramai…

“EZAM….LU FIKIR LA SENDIRI……………..”

28 07 2008
mediakini

Tolong Baca:-

KUALA LUMPUR: Bekas pemimpin kanan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohamad Ezam Mohd Nor hari ini sedia menjadi calon Barisan Nasional (BN) bertanding menentang Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Parlimen Kulim Bandar Baharu sekiranya kerusi itu dikosongkan.

Bercakap kepada pemberita di sini, Ezam yang kini menganggotai Umno, berkata beliau tidak gentar berdepan dengan Anwar sekiranya dipilih oleh pucuk pimpinan BN.

Selain kemungkinan Kulim Bandar Baharu, satu lagi kerusi Parlimen yang disebut-sebut akan dikosongkan PKR untuk Anwar bertanding ialah Parlimen Bandar Tun Razak yang disandang Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

28 07 2008
pokko

gila kowser budak ezam nieh.
agak2 kowrang berapa hengget harga 1 akuan bersumpah kat m’sia nieh?
kalau takat seplo, doplo hengget, teringin gak nak buat akuan bersumpah, ezam ngan Kera Jahat saling meliwat sesama sendiri. apa nak heran bro.. tilam banyak boleh jadi saksi.. kalo agak2 takut pecah lobang, suruh aje rosmah letup tilam tew ngan c4.

bosan dgn ini gambar!

28 07 2008
pokko

maaf kalo mulut aku cabul.. bukan tak sayang mulut tapi ni hakikatnya.. rakyat dah bosan tahap maksimum dgn mainan wayang bn terutama mahadey, paklah & najib.

yg salah tetap paklah & najib. 2 org ni kompom kena humban neraka dulu beb.. tanyalah ulamak2 mana sekalipun.. pemimpin/raja/penguasa yg zalim kena rasmi api neraka dulu.. jahat sangat..

29 07 2008
zackdanial

Yang pasti Ezam sedang “diliwat” BN sekarang . Ezam pun sanggup “diliwat” BN .

Oh ye , perasaan tak rumah ezam tengah renovate sekarang ni ? Masuk Umno terus renovate rumah ? Dapat bonus ke Ezam ? Renovate bak gila dan pasang banyak2 aircon , kalau guna duit haram tetap “panas” duduk rumah tu .

29 07 2008
thinker

If i’m not mistaken,pemilihan UMNO Bahagian Rembau nanti,KJ akan bertanding bagi KP Rembau.So saya nak komen sikit tentang blog antikhairy ni,better u tumpukan pada usaha penerangan kepada ahli tentang siapa KJ ni dan apa usaha u nak beri kefahaman kepada Ahli UMNO Rembau untuk memilih didalam pemilihan bahagian nanti.U better tumpukan pada usaha ini tentang isu nation ni tak perlulah u dok sibuk2.Sebab level u setakat level Bahagian REMBAU aje.So kalau u dapat buktikan dan berikan knock down dalam blog u ni barulah ada something.Setakat ni yang i tengok blog u ni tak ada isu lagi,harapkan email dari blogger je.Maybe academic performanced u pun tak dapat tanding KJ sebab tu la rasanya blog u begini.Blog yang tiada vision just boleh cerita dikedai kopi je.Last time blog u kena hack itu pun dah nampak standard blog u.Setakat itu komen saya sebab rasanya populariti begini tak kemana.Yang dapat nama KJ juga.U apa dapat?Nama u pun anymonous..Frankly speaking i cakap,melayu macam u memang banyak sangat dalam Malaysia ni.Tin kosong tapi no action..Berilah bukti dan confession yang betul2,Bukan setakat terima email dari blogger je…U masih belum sampai standard lagi…dan kalau u tak postingkan komen ni pun i faham coz u akan malu dapat komen begini.Frankly ,i memang nak provoked u coz tak ada apa impactnya blog picisan ini.So nasihat i tumpukan pada visi nak jatuhkan KJ dalam pemilihan bahagian ini…tentang nation tu berilah blogger yang level nation untuk uruskan..u jaga rembau je just cukup untuk masa ini..Think about that

29 07 2008
UMNO D.U

Salam,

Teruskan usaha anda.

Lakukan setakat yang mampu. Tidak perlu endah kutukan orang lain.

Sekurang-kurangnya, ada juga nampak usaha anda, walau sekecil mana pun.

“Academic performanced” pun tidak menjanjikan memahami sentimen rakyat.

Sebelum mengata orang lain, cermin diri dahulu, Tuan “Academic Performanced”

Wasalam
http://www.suaradu.com

29 07 2008
UMNO D.U

Salam,

Teruskan usaha anda.

Lakukan setakat yang mampu. Tidak perlu endah kutukan orang lain.

Sekurang-kurangnya, ada juga nampak usaha anda, walau sekecil mana pun.

“Academic performanced” pun tidak menjanjikan memahami sentimen rakyat.

Sebelum mengata orang lain, cermin diri dahulu, Tuan “Academic Performanced”

Wasalam
http://www.suaradu.com

Perjuangan Belum Selesai

29 07 2008
HermanSamsudeen
29 07 2008
Hizbi Umno Al-Kafir

PKR mengedarkan laporan pemeriksaan terhadap Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang mendakwa diliwat penasihat parti Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang menunjukkan tiada kesan pemuda itu diliwat.

.
Laporan sulit dua halaman daripada Hospital Pusrawi itu turut disertakan maklumat-maklumat tambahan yang menjelaskan beberapa istilah perubatan yang sukar difahami dan beberapa perkataan doktor itu yang tidak jelas.
.
Laporan itu diedarkan di sidang media Anwar di ibu pejabat parti di Tropicana, Petaling Jaya hari ini berhubung isu tersebut.
.
Beliau mempertikaikan siasatan polis terhadapnya susulan pendedahan laporan perubatan tersebut dan menganggap laporan polis Mohd Saiful sebagai usaha terancang pihak berkuasa.
.
Laporan yang disahkan milik hospital swasta di Jalan Tun Razak itu mula beredar di internet sejak semalam. Sumber.

http://www.pemudabesut.blogspot.com

30 07 2008
utohkacil

ezam lari ke dalam UMNO adalah satu keuntungan bagi PKR. Jika ezam berada dlm PKR dia lah manusia yg pertama merosak kan PKR.

30 07 2008
Enche deet

Enche Deet rasa, berita ini adalah palsu. Hanya rekaan semata-mata. Sama-samalah menegakkan kebenaran walaupun pahit hendak ditelan. Walaupun ramai warga PKR mempertahankan DSAI dalam kes liwat ini…Tetapi jika benar terjadi ? sama samalah kita terima kenyataannya.. Annuar juga manusia biasa yang tak terlepas dari godaan Syaitan.

30 07 2008
kunta kinte

Asalamualaikum,
Hai Ezam!! bila pulak yang kau bagi punggung kau kat DSAI. Lembik sangat ke kau tu.
Kau cerita lah macamnan pun,orang ramai dah x pecaya pada kau lagi..Sekali menipu sampai
bila pun orang dah percaya..
Lepas ni kau nak lompat kemana pulak.. Saya syorkan kau lompat keneraka sahajalah……

30 07 2008
tharieq.dhiyauddin

gua bukan nak backing anak jati rembau.. tapi lu sama gak thinker pakai nama anonymous jugak.. Tin kosong tapi no action… minta maap ye…

30 07 2008
dILA

Ezam pulak akan mengaku diliwat lak..

hai, sapa lagi nak mengaku diliwat Anwar, cepat-cepat pergi ke pajabat DPM utk buat pengakuan disamping dapatkan wang saguhan lumayan.

1 08 2008
adek

untuk memuaskan hati semua rakyat, bersumpah saja habis cerita. Jika anda betul2 percaya kpd Al-Quran dan Islam, bersumpah saja tak kira di mana sekali pun.

Dan orang yang betul2 percaya kpd Al-Quran dan Islam saja yang akan menerima sumpahan itu.

Apa nak buang masa dan mengelirukan fikiran2 org2 bukan islam. Kalau mcm ni, org2 kafir memang x percaya akan islam dan al-quran.

Kejap2 nak sumpah, lepas tu x payah, lepas nak bukti 4 saksi..cuba fikir ya zaman skrng mana ada orng nak buat maksiat depan mata orng..kan ada bilik2 mewah, hotel2 mewah..x kan nak buat tngah2 jalan kut atau dlm semak..mana ade kelas gitu..jd saya rasa zaman skrng mane nak cari 4 orang saksi dan oleh yg jadi mangsa selalu lah jadi mangsa! fikir2 lah sendiri…

salam..

1 08 2008
Khairil Abhar

Ezam bukan lelaki tulen..macamana la isteri dia boleh sabar dengan dia.Kalau lelaki tulen,jangan kata liwat..cuba nak liwat buntut dah bagi penerajang kat Anwar 10 tahun dulu…
Ezam memang kaki liwat jugak kot…..

1 08 2008
jack

gua rasa budak yg nama adek ni x katam laie tang agama. kalau x tahu x yah citer pasal sumpah2

2 08 2008
Omongwaras

Kecoh tak henti-henti sejak hanya SEORANG manusia dilepas dari penjara …

Duit rakyat habis terbelanja sia-sia saja

5 08 2008
paklangmad

biar lah si ezam …tu terjun dengan labu-labunya…..biar dia mampus kat dalam sungai tu….tak sedar diri ezam tu…..aku kalau jumpa dia …atau ;lalu depan aku…aku rejam aja ngan batu niii….munafik punya ezam….ezam munafik…ezam munafik…ezam munafik

8 08 2008
lee

aku rasa ezam kalau zaman komunis dier mesti jadi tali barut punya. orang cam ezamm ni x der pendirian tetap. ezam ko x kesian ke mak bapak ko yang membesarkan ko dok x duduk ko nak ngaku kene liwat.aper ni ko ingat malaysia ni negara bapak ko sorang ker.kalau dulu ko kene liwat kenaper dulu lagi ko x blah dari PKR knaper skarang. ko nak jadi pelakon ker.kalau ko nak belambak pengarah ader kat malaysia ni ko g la intervier naper ko bodoh sangat. paklah x kan bagi ko bertanding punya. jagan dok gila kuasa sangat.setiap kata2 ko tingkah laku ko rakyat tengok.jgn sebab ko gila kuasa nanti makan diri.kalau ikutkan hati aku lama ko dah go to hell.ko p kir la ezam segala apa keputusan ko buat adalah masa depan ko jangan sampai mati orang dok keji ko.gua blah lu reformasi…

26 08 2008
mank

kamu Melayu Sem. Malaysia tak malu dengan kami di Sabah/Sarawak kah? Rasa pelik pula kami tengok kamu berpolitik..Teruk betul

30 08 2008
hafizforty

haah.. aku penin mane satu yg betul…. naper anwar x bersumpah ha..? kan Tuhan pembela org yg benar…

4 09 2008
Kuan Jew

Ini lah contoh blog melayu bangsat…. Melayu yang hanya tahu menjatuhkan bangsa dia sendiri. Kalau zaman Jopun ni… kau ni kiro tali barut la…. BODOH GAK MELAYU NI YE.

7 09 2008
shayaumil

hidup anwar

3 10 2008
EDEN

LEPAS NI 99 BAPUK MNGKU PERNAH SERVICE.ANWAR AKAN KATA KALU NK PEKENA ORG..BG LOGIKLA SKET,RAMAI SGT ,CAMPUR SEFUL DA 100 (NUAR XDE KEJA LA NI 100% PIQIQ POLITIK JE CAMNE NK JD PM, NK PUSH PAKLAH AMIK DIA BLK.,DIA PAHAM SGT DOLAH TU,BILA DAH TSEPIT SGT,BARU NK BUAT-MACAM BIASA KITA TGK);JD BILA NAJIB NAIK CHANCE TU LANGSUNG XDA,JD PEMBANKANG,CEPAT2LA SKONG NAJIB JK BETUI 2 HRAPN NUAR TU..

6 10 2008
cikgu muda

anak jati rembau, fitnah dosa besar tau.. kalu x pasti,baik kita diam2 je.dh ad bukti br kt bley kecoh2. bkn utk kes ni,tp utk perkara2 lain jgk.x kire la krjaan or pmbgkang.bkn sy ckp,nabi kita yg bgtau..peace =)

30 10 2008
WongJowo

Kes yang lama dan terbaru nie adalah suatu yang mengelirukan rakyat, ingat!!!!bahawa sandiwara ini adalah dari seorang tokoh yang ingin menghancurkan negara kita, penyakit lama ini adalah dari manusia yang ada kepentingan seperti K.J yang tidak menghiraukan manusia – manusia yang tinggal dimalaysia ni, dia hanya memuaskan nafsunya sebagai syaitan yang bertopengkan manusia, sandiwara ini perlu dihentikan, K.J adalah wabak dalam masyarakat majmuk dalam negara kita, kita diracuni oleh pembohongan yang terlalu halus untuk difahami, ingat jangan tersilap langkah, umno masih lagi relevan. Jenis² pemimpin macam nie memang patut disingkirkan, ia tidak menguntungkan rakyat serta negara malaysia…..aku terlalu sayangkan umno…..kerana umno hidupku sebagai orang melayu+jawa terbela…..

20 12 2008
mohamad sitar taib

ezam nie,kau macam anjing lah….. tersepit sana pegi sini,tersepit sini pegi sana….burit betul lah orang macamnei…..

16 01 2009
ibnu_yaman

semalam ezam pun dah bongkar kisah anwar exbos dia aku x faham dgn si malaun ni apa motif ni nak jatuhkan anwar di terangganu…apa kena mengena dgn anwar di sana,dah la sangkut sekali dgn husam musa pula..apa kejadahnya ni?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: